Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ford : Adam İstanbul'a bi atom bombası atarsa ne senin söylediğin kadar etkilenir, ne de Türkiye o şoku kolay kolay atlatabilir. Sus demeden önce yazdıklarında mantık ara. Hatta düşün bi, "Ben bunu yazıcam da mantıklı mı ki bu?" diye, sonra vazgeç,nasıl olsa mantıklı bişey yazamıyosun.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 kim kime atom bombası atıyo ya yawaş atsın...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 sheref senin ignore tuşun nerde?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bu Israilin iddası, hem fılıstın, butun konsolosluklarıyla resmı acıklama yaparak red ettı, hemde Yaser Arafatın bulundugu hastene bu ıddayı red ettı.[signature][hline]
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: anlamadığım neden israil'e şerefsiz dendiği.. yada neden yahudileri sevmem kelimesi geçiyor? ayıp ayıp... Konu dağılmasın ama şerefsiz neysede sevmemesi kimseyi bağlamaz . Bende sevmem kimsede İlla Seveceksin diemez :-P[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 19:58 tarihinde demiş ki: teslim olursun yada kafanı kullanırsın yani o adamlar taşı patlatmak için atmıyorlar ama israil'in filistini almaya gücü yeter peki neden almıyo dersin? dünyanın sayılı silah üreticilerinden oluyor kendisi.. Bızdede bı bok yoktu zamanında, yorgandan ucaklara kanat yapan, bızdık ki o zamnalar ingiltere Fransa zamanın en baba gucleriydi. Fransiz askerlerının kafasını tasla yardık da elimizie silah gectı guneyde. Bızde teslım olsaydık, oh ne guzel dımı teslım o lhayatını yasa. Ayrıca israilin filistini anlamaya gücü falan yetmiyor, ki bu yuzden butun sehirlerini topa tutup, sokaklarına tank surup evleri yıkıyor, bılıyorki filistin halkı pes etmıycek. Pes ettirmek ıcın fazla ıleri gitti israil. Gazneden cekilme planı adı altında, sehrin rakımını deniz seviyesine indiriyorlar. Ayrıca neden sevimiyeyimki, para ve güc icin adam olduren bırını neden sevıyım? Elinde sapanla sokakta gezen cocugun kafasında Hellfire atan bi hukumette bir orduda, ve o orduyla hukumetı desteklıyenlerde pek sevıcek bir sey bulamıyorum ben.[signature][hline]
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Türk bağımsızlık savaşıyla karşılaştırmayın ama, benzer gözükseler de, sadece benzerler. Terörizm ile alakamız olmadı bizim ve Filistin bu işi yaptığı için, başta bağımsızlığı için savaşan insanlar olsalar da, terörizme bulaştıkları için birer asi gibi gözümde.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Cuce, 04 Kasım 2004 23:21 tarihinde demiş ki: Ayrıca neden sevimiyeyimki, para ve güc icin adam olduren bırını neden sevıyım? Elinde sapanla sokakta gezen cocugun kafasında Hellfire atan bi hukumette bir orduda, ve o orduyla hukumetı desteklıyenlerde pek sevıcek bir sey bulamıyorum ben. Ben asla İsraili desteklemiyorum Filistin politikasında, ama Filistini de desteklemiyorum. O çocuğun kafasına hellfire atıyor, ama o çocuğu babası da 10 gün önce yüzlerce kişiyi havaya uçurmuş oluyor mesela. Haklı taraf yok, İsrail inatla Filistin topraklarını işgal ettiği, Filistinliler de teröristlik yaptığı için. Biraz objektif bakmaya çalışırsanız anlarsınız zaten.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 filistinliler israillilerin eline koz veriyor...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Aynen öyle[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Haklı taraf yok, ama yontemler konsunda yok. Tabıkı bende tasvıf etmıyor ıntahar saldırılarını, ama adamların elınde seslerını duyuracak abska bırseyde yok. Bakın Burası Gandhi zamanın Hısdıstan degıl, Allahın unuttugu bır bolge burası, işin ıcınde Amerika olunca butun dunyada Medya, Filistindeki en agır olayları bıle alt yazı olarak gecıyor bızım televızyonlarımız bile. Sız Intahar saldırılarından baska haber aldınızmı filistin israili "savası" hakkında? Yok cunki verilmiyor. Adamların ellerınde basak bırsey yok, dunya unuttu adamları hıc kımse yardım etmıyor mısırdan baska su anda filistine, yardım etmeye calısan sivli toplum orgutlerı susturuluyor. bu konuda dunyanın ne kadar suskun oldugunu soyle orneklıyım, Lemanın filistin özel sayısı filistindeki olaylar hakkında yapılmıs en buyuk yazılı basın ornegiydi. Gerısını siz dusunun[signature][hline]
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ne olursa olsun ( ayakta uyumuyoruz bu arada olanların tabiki farkındayız ) suçsuz insanları böyle rezilce bir şekilde katletmenin hiçbir açıklaması olamaz. Süper güç olsan da olamaz, sürünüyor olsan da olamaz. "Ne yapsın adam, başka yapacak birşeyi yok sesini duyurmak için" gerçekten çok yanlış bir laf. Aynı mantıkla, "Amerika 2. dünya savaşının uzamasını, insanların ölmesini istemedi, başka hiçbir yolu kalmadığı için Hiroşima ve Nagazaki de yüz binlerce suçsuz insanı birkaç saniyede katletti" dersin, millet de bir tarafıyla güler yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 fordcus senin kapama tuşun nerde evladım. NE mantıksızsın kardeşim sen, Elimde dolu belge var silah olayı ile ilgi, burada TR de hafif zırhlı, hafif tanklar vs. üreten dev bir firma var. Ve İsrail de satın alıyor, İsrail de TR de F serisi üretiminde elektronik ve sonar bazlı yardımda bulunuyor. Bunlar bilinenler , bilinmeyenler nelerdir acaba? İsrail'in TR üzerinde gözü yok. Tam tersine büyük bir sevgileri var ama nedense gaza gelip, beyazıt cami çıkışında ki aç , boklu herifler gibi yazı yazmakta üstüne yok. Patide eskiden ufak ama aklı başında bir topluluk vardı, unity gibi sağlam yazarlar ayrıldıkça böyle kalitesiz, ırkçı ve terbiyesiz bir kuşak buraya yerleşti.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ordumuz en deneyimli ve iyi silahlandırılmış ordulardan biri. Kitle imha silahları önemli ama Irak örneginde de görüyoruz bomba hersey değil. Olay piyade ve zırhlılarda bitiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 azmo ne dersin, sence Sharon'un "strateji anlayisi mamut" mudur acep? :-P
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 A-Bomb ready. A-Bomb detected. Bundan ibaret değil olaylar heh.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 05 Kasım 2004 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 A-bomb launch detected deil miydi o? En güzeli m.a.d. tank abicim, salıcan bikaç tane patlatıcan hepsini, "çıııılınk" efektiyse daıtacaklar. Ama dikkat edin birbirlerinin menzilinde olmasınlar birbirlerini patlatırlar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Head Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 neyse şöyle bi atom bombası atsalar da , vaultlarda falan yaşasak mutasyon geçirsek[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Emokid.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Head, 05 Kasım 2004 02:06 tarihinde demiş ki: neyse şöyle bi atom bombası atsalar da , vaultlarda falan yaşasak mutasyon geçirsek Ehe manyak[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 19:58 tarihinde demiş ki: teslim olursun yada kafanı kullanırsın yani o adamlar taşı patlatmak için atmıyorlar Teslim??? Benim Vatanımda şahsen yabancı bir tank olacak,vatan işgal edilmiş olacak,direk altına yatarım TNT lokumlarıyla... Bir "HİÇ"e değil,Uğruna öleceğim bir şeye ölürüm daha iyi.Nasılsa öleceğim,fazla bekletmeye gerek yok Azraili.. Teslim olacağıma,onurumla ölürüm... Mmmm... Daha iyisi,Bisikletede döşemek lazım 2-3kg...Daha hızlı olur...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Crazy Mumi ; Bu bölümümüzde Crazy Ivan'dan esinlenen Mumi, bisikletini dinamit lokumlarıyla donatıp şansını tanklara karşı deneyecek. - Evet izliyoruz, mumi selamını verdi, pedala yükleniyor, hızlanıyor, *BAM* mükemmel bir atlayış.Evet tekrar izliyoruz, mumi hızlanıyor... - Evet jüri'den ortalama 8.6 puan alan mumi çılgın atacağa benziyor, keşke patlamasaydı da görseydi bu manzarayı.[signature][hline]I'm lunatic.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: mexinth, 05 Kasım 2004 00:28 tarihinde demiş ki: fordcus senin kapama tuşun nerde evladım. NE mantıksızsın kardeşim sen, Elimde dolu belge var silah olayı ile ilgi, burada TR de hafif zırhlı, hafif tanklar vs. üreten dev bir firma var. Ve İsrail de satın alıyor, İsrail de TR de F serisi üretiminde elektronik ve sonar bazlı yardımda bulunuyor. Bunlar bilinenler , bilinmeyenler nelerdir acaba? İsrail'in TR üzerinde gözü yok. Tam tersine büyük bir sevgileri var ama nedense gaza gelip, beyazıt cami çıkışında ki aç , boklu herifler gibi yazı yazmakta üstüne yok. Patide eskiden ufak ama aklı başında bir topluluk vardı, unity gibi sağlam yazarlar ayrıldıkça böyle kalitesiz, ırkçı ve terbiyesiz bir kuşak buraya yerleşti. Sen ne saçmalıyorsun be! 1. Ben İsrailin TR üzerinde gözü var demiş miyim? Ben de Türkiye'ye sevgi besliyorlar diye yazmışım zaten.. Önce bütün topici oku sonra bana burda artizlik yap.. 2. Benim israilin altını üstüne getiririz gibi laflarım sadece İsrail istese Türkiyeyi yerle bir eder diyen kişilere karşıydı. 3. Son olarak ben de en az senin kadar eskiyim bu forumlarda.. Bana gelipte 6. kuşak bilmem ne falan gibi ezik nebula muhabbetleri yapma..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Head Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bende teslim olmam. geçirsinler beni mg'nin başına babamı tanımam lan mauha[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Öne çıkan mesajlar