LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bu sabah komada olan Filistin Lideri öldü.Bakalım şimdi ne olucak..
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 şimdi artık israilin ekmeğine yağ sürüldü.. vahşet başlıyor..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ben hic duymadim, eminmisin yoksa kulaktan duymami?[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 televizyondan alt yazı geçti.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Google'da yazdım bişey yok[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 haberturkte verio bi 5-10 dakkadır halada var
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 en yeni haberleri googleda bulmanız biraz zor.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
enema Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 inanmayin haberturke, gercek olsa cnnin web sitesinde olurdu en azindan ama durumu kotulesmis
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: _ILuVaTaR_, 04 Kasım 2004 17:46 tarihinde demiş ki: $aron kudüse gomdurmem fln demis s.. ..........sin Araplari sevmem ama yahudileri hiç sevmem[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 helal olsun sonunda başardı şerefsiz israilliler.Bir dertleri varki bırakmadılar filistinlilerin peşini.Araplar umarım artık uyanırlar ve seslerini çıkarırlar..[signature][hline]shinsetsu desu..
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bir devir kapandı. Bakalım bundan sonra neler yaşanacak Filistinde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bir link görseydik yahu...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 komada imiş[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 benim aklıma bunu Paris'e gönderip suikast düzenledikleri gibi bir fikir geliyor.adam bir anda kötüledi,bir anda ölüm döşeğine geldi.[signature][hline]shinsetsu desu..
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 trt'de durumunun kritik oldugunu soyledi simdi.
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 anlamadığım neden israil'e şerefsiz dendiği.. yada neden yahudileri sevmem kelimesi geçiyor? ayıp ayıp...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 O ayrı bi tartışma konusu sheref, oraya girersen konu dağılır[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 .[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | [Bu mesaj Laistragon tarafından 04 Kasım 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hiç iyi değil...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 sonucta bu adamin gunun birinde olecegi belliydi, simdiye kadar bunu dusunup birileri birseyler yapmadiysa,artik cok gec.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 cnn de fln da gosterdi galiba hangi kanal oldugunu bilmiorum ama haber turkten baska bise daha gosterdi sanırım ayrıca yine filistin-israil tartısması cıkmasın al birini vur otekine
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya daha ölmedi yoğun bakımda ama durumu bayyaa kötü[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 trt bile soyledi oldugunu,israil televizyonu bildirmis.
enema Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 israil tvsi beyin olumu gerceklesti diye aciklamis altyazi gecti ntv ve cnnturkde
Öne çıkan mesajlar