Feamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Bildiğim ama duymazdan geldiğim bir sanatçıydı, şimdi bir vesile ile dinliğim diyorum ama rastgele dinlemek yerine sizlerin favorilerini duymak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ben sevemedim bu kadının tarzını ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 No habrá nadie en el mundo en bilindik şarkısı, muhtemelen senin için de yeni olmayacaktır ama bahsetmemek olmaz. http://vimeo.com/39975376 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Mr_Hand said: ben sevemedim bu kadının tarzını ya. :/ hehee bende sevememiştim ama şimdi içimden bir sevgi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar