Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Otobus.com mu ne vardi bir aralar. Ne komik milletiz yahu
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 dev hizmet http://www.otobustegordum.com/
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 senko said: forsquare'den kiz kaldirip nisanlanan arkadasim var ya nasi bi dunyada yasioz foursquare'dan 1 eppek çıktı şimdiye kadar. thats it. nokta atışı bence, hatunun direkt yanına gidebiliyosun sdf
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ben bulamadım. benim diyen stalker varsa, üşenmeyecekse öm atsın vereyim bilgileri. buraya saçmıyım da ARDA BEY? olmasın lol.
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bilgileri ömle, foursquare stalklamadım hiç bilmiyorum kullanmadımda da bir denerim yarın. pek umutlanma ama
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 gönderdim. iki paket sigara uygun mu ödeme için? helalinden.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Cokomantis said: HakkiYendi said: Cokomantis said: yok ya barda. ismi var soyadı yok. bi kaç bölük pörçük bilgi daha var da böyle tüm verileri girebileceğimiz bi STALK-2000.com yapılsın artık. ya boyle bi site vardi aslinda bi bilgi yaziyosun ona uygun twitter facebok ya da im hesaplarini falan buluyodu oha harbi mi, hemen araştırıyorum. banjo diye uygulama var iphone'da.
Öne çıkan mesajlar