Mille Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 LG42LS5600 televizyon aldim ama HD kanallarda bile cizirti yapiyor insanlar konusurken. Ozellikle Melih Sendil bide Ridvan ne diyo anlamiyorum sdfs. Sanirim basslarda sikinti var ama cozemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 vay arkadas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 eq ayari yap, servisi cagir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 LG bok gibi televizyon yapıyor. Geçen bi tane LED aldık, elektrikler her gittiğinde cihazın tüm ayarlarını baştan yapmak zorunda kalıyoruz, dandik bi saat pili koyamamışlar alete ayarları tutsun diye. Bi de dedemler kullanıyor, mecburen %30 zoomlu bi biçimde izliyorlar paso (default sığdırma ayarı crop, stretch değil.). Böyle aptal bi tasarım olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar