Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 aynı hissi verecekse bende DNA yemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Yiyosunuz zaten ette sebzede hersey de var. Ben sayilarini nasil cogaltiyolar onu anlamadim. hurriyet fotogaleriden alinca mumkun degil artik editor okudugunu nasil anladiysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 paticiğin özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 mardox said: Yiyosunuz zaten ette sebzede hersey de var. Ben sayilarini nasil cogaltiyolar onu anlamadim. hurriyet fotogaleriden alinca mumkun degil artik editor okudugunu nasil anladiysa... http://en.wikipedia.org/wiki/Bdelloidea said: Bdelloids have been of interest to those interested in the evolutionary role of sexual reproduction, because it has disappeared entirely from the group: males are not present within the species, and females reproduce exclusively by parthenogenesis.[1] Each individual has paired gonads. Despite the fact that they have been asexual for millions of years, they have diversified into more than 300 species and are fairly similar to other sexually-reproducting rotifer species. Anladığım kadarıyla hayvanın üremesi ve DNA yemesi arasında zerre ilişki yok, mikroskobik canlı olarak DNA da yediği besinler arasında ve bu şekilde besleniyo, onun haricinde kendi kendine eşeysiz üreyebilen bi tür yani. http://en.wikipedia.org/wiki/Parthenogenesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 mardox said: Yiyosunuz zaten ette sebzede hersey de var. Ben sayilarini nasil cogaltiyolar onu anlamadim. hurriyet fotogaleriden alinca mumkun degil artik editor okudugunu nasil anladiysa... ya dna yemek dedigi tahminen bakterilerin yaptigi circular dnayi alip biseyler icin kullanmaktir cogalmak dedigi de hucre bolunmesi olabilir (tek hucreli degilmis sanirim fotografa bakinca tek hucreli sandim). bi bok yazmadiklari icin anlasilmiyor tabi ama acayip enteresan seyler degil. onun yerine gotleri yiyorsa son zamanlarda ortaya cikan 'akilli' mutasyonlardan bahsetseler biraz diyorum ama yemez tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ShadowFury said: Anladığım kadarıyla hayvanın üremesi ve DNA yemesi arasında zerre ilişki yok, mikroskobik canlı olarak DNA da yediği besinler arasında ve bu şekilde besleniyo, onun haricinde kendi kendine eşeysiz üreyebilen bi tür yani. http://en.wikipedia.org/wiki/Parthenogenesis Surda yaziyor said: When these unusual creatures spring from hibernation, they undergo a fascinating and possibly unique genetic process. A study conducted by Matthew Meselson of Harvard University suggests that when bdelloid rotifers recover from suspended animation, they incorporate foreign DNA when patching up their own ruptured cell membranes.[2][3] Any DNA in proximity to the organisms can be included in the new genome, including semi-digested food. This may be interpreted as an intermediate between true asexual and sexual reproduction. Surda yaziyor ama bakterilerinki gibi iste disardan dna alip onu utilize ediyor. Haberi okuyanda sanacak ki DNA yemeden cogalamaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar