Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 After Effects'i alamıyorum bir türlü. Hem alırsam da web cam beni kesmez düşüncesiyle :D , tutoriallerden de yola çıkarak kendi lightsaber yapma tarzımı buldum. Hem yeni Lightsaber by Dev v.1.2'de kılıcımın artık beyaz bir ortası da var :D . Lake abimden bir poz isteyerek bir şeyler yapayım bari dedim ve işte çalışmam ; Daha eksiklerim var ama bence şimdilik güzel bir şeyler çıkardım ortaya...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/DMüslüm baba sen bizi diskoya götür-La hede hödö degetin...Müslüm beeeey !-ben bey değilimnot : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Teknik ; Line tool > Çok Layerli Gaussian Blur > Highlight + Saturation = %100 > Yine Line Tool ( Beyaz İçin ) [Pixel Diğerinin yarısı kadar...] > Highlight > Gaussian Blur 'yine çok layerli'[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Aha bu da Darth Devhochi , yani bendeniz ;[signature][hline]Tezahüratlar by 8/DMüslüm baba sen bizi diskoya götür-La hede hödö degetin...Müslüm beeeey !-ben bey değilimnot : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Herkese bir lightsaber projesinden babam da nasibini almış :D[signature][hline]Tezahüratlar by 8/DMüslüm baba sen bizi diskoya götür-La hede hödö degetin...Müslüm beeeey !-ben bey değilimnot : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hepside birbirinden şahaneler. Sadece babanın lightsaberı fener enstantenesi olmuş o kadar.[signature][hline]Am i Locco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: darth_devhochi, 31 Ekim 2004 16:27 tarihinde demiş ki: Aha bu da Darth Devhochi , yani bendeniz ; ahaha bu nedir ya :D[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
kavel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 heh güzel olmuşlar walla (:[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 lightsaber in başı biraz kalın ucuna doğru incelir bir görüntüsü vardır direk sopa gibi ucu ve başının kesiti eşit değildir misal:[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 adamlar her filmde ls nin taraimini degistiriyorlar. darth penth adli konuyu aratirsaniz orada bir darth vader resmi var. orada dumduz mesela ls.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 buyur burda hafif bir incelme söz konusu .. ama gene incelme var.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 incelme yok senin göz yanılman bu resim için diyorum..[signature][hline]
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 milim fark var tabi fark edemiyorsunuz bizim göz yanılması oluo :p ps:saberin başladığı yer ile bittiği yer arasındaki kesit farkına bakınız lütfen.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 01 Kasım 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 evet cok hafif bir incelme soz konusu. ama cok da onemli bir ayrinti degil. ama illa da yapacam derseniz kolayca perspective den yapabilirsiniz.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 edit:2.ciye edit yapıyorum aqu nın lafı havada kalmasın :p bence ayrı bir görsellik katıyor lightsaber bilindiği üzere çubuk değildir. [Bu mesaj theKingpin tarafından 02 Kasım 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Saber'ın yeni versionunda artık başladığı noktadaki şişme var. Ve artık beyaz kısmı daha orantılı. Ama hala uca doğru incelmeyi yapmadım. Biraz da üşeniyorum açıkçası :P[signature][hline]Tezahüratlar by 8/DMüslüm baba sen bizi diskoya götür-La hede hödö degetin...Müslüm beeeey !-ben bey değilimnot : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 orta kismini cok ince yapmissin saberin daha elle tutulu bir orta kismi olacak. inceltmeyi de soyledigim gibi edit>transform>perspective den yapabilirsin.[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar.
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 E artık yeni versionu 2.0.0'da halletçem bu sorunları , biraz önce başladım...
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 son gönderdiğin resimde mesala daha iyi olmuş lightsaberin açıldığı noktadaki ışık topağı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ışık topağından ziyade topak yapcağın yerin kesitini biraz daha büyültürsen daha tatlı gözükebilir. edit:hatta bir iki resimde atalım;ha bu arada o topak lightsaber i tutuş şekline göre güzüküp gözükmeyebiliyor resimlerin bir tanesinde gözükmüş farkındaysanız [signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 03 Kasım 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Dev Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bu da version 2.0.0 Işık hüzmesi de yapmaya gerek duymadım , böyle gaussian ve perspective ile daha güzel...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/DMüslüm baba sen bizi diskoya götür-La hede hödö degetin...Müslüm beeeey !-ben bey değilimnot : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 04 Kasım 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 başarılı bir üstteki obiwan gibi yapmaya çalışsan daha tatlı olur :) çok fazla beyazlık katıyorsun gerekirse hiç koyma :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 04 Kasım 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Devrim bi poka benzememiş bea bunlar :P[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür...
Obi_Wan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Kabza ile ışın bir doğrultuda değil ve çok ince..[signature][hline]May the Force be with You!..
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kabza ile ışın bir doğrultuda değil derken uçlara doğru incelmesini kastediyorsan zaten öyle olması gerek.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
armra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hiç dikkat etmemişsiniz bazılarındaki uca doğru eğim diğerlerinden fazla neden peki ? --------------------------------------------------- işte mesela obi'nin kılıcının ucu daha ince ! [spo1=neden ?]işte eski saber olduğu için bilene bilene böyle incelio. ah eski saberlar ah (bende de far ordan biliyom :P)[/spo][signature][hline]Show No Mercy
Öne çıkan mesajlar