Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 After Effects'i alamıyorum bir türlü. Hem alırsam da web cam beni kesmez düşüncesiyle :D , tutoriallerden de yola çıkarak kendi lightsaber yapma tarzımı buldum. Hem yeni Lightsaber by Dev v.1.2'de kılıcımın artık beyaz bir ortası da var :D . Lake abimden bir poz isteyerek bir şeyler yapayım bari dedim ve işte çalışmam ; Daha eksiklerim var ama bence şimdilik güzel bir şeyler çıkardım ortaya...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/DMüslüm baba sen bizi diskoya götür-La hede hödö degetin...Müslüm beeeey !-ben bey değilimnot : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Teknik ; Line tool > Çok Layerli Gaussian Blur > Highlight + Saturation = %100 > Yine Line Tool ( Beyaz İçin ) [Pixel Diğerinin yarısı kadar...] > Highlight > Gaussian Blur 'yine çok layerli'[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Aha bu da Darth Devhochi , yani bendeniz ;[signature][hline]Tezahüratlar by 8/DMüslüm baba sen bizi diskoya götür-La hede hödö degetin...Müslüm beeeey !-ben bey değilimnot : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Herkese bir lightsaber projesinden babam da nasibini almış :D[signature][hline]Tezahüratlar by 8/DMüslüm baba sen bizi diskoya götür-La hede hödö degetin...Müslüm beeeey !-ben bey değilimnot : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hepside birbirinden şahaneler. Sadece babanın lightsaberı fener enstantenesi olmuş o kadar.[signature][hline]Am i Locco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: darth_devhochi, 31 Ekim 2004 16:27 tarihinde demiş ki: Aha bu da Darth Devhochi , yani bendeniz ; ahaha bu nedir ya :D[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 heh güzel olmuşlar walla (:[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 lightsaber in başı biraz kalın ucuna doğru incelir bir görüntüsü vardır direk sopa gibi ucu ve başının kesiti eşit değildir misal:[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 adamlar her filmde ls nin taraimini degistiriyorlar. darth penth adli konuyu aratirsaniz orada bir darth vader resmi var. orada dumduz mesela ls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 buyur burda hafif bir incelme söz konusu .. ama gene incelme var.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 incelme yok senin göz yanılman bu resim için diyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 milim fark var tabi fark edemiyorsunuz bizim göz yanılması oluo :p ps:saberin başladığı yer ile bittiği yer arasındaki kesit farkına bakınız lütfen.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 01 Kasım 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 evet cok hafif bir incelme soz konusu. ama cok da onemli bir ayrinti degil. ama illa da yapacam derseniz kolayca perspective den yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 edit:2.ciye edit yapıyorum aqu nın lafı havada kalmasın :p bence ayrı bir görsellik katıyor lightsaber bilindiği üzere çubuk değildir. [Bu mesaj theKingpin tarafından 02 Kasım 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Saber'ın yeni versionunda artık başladığı noktadaki şişme var. Ve artık beyaz kısmı daha orantılı. Ama hala uca doğru incelmeyi yapmadım. Biraz da üşeniyorum açıkçası :P[signature][hline]Tezahüratlar by 8/DMüslüm baba sen bizi diskoya götür-La hede hödö degetin...Müslüm beeeey !-ben bey değilimnot : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 orta kismini cok ince yapmissin saberin daha elle tutulu bir orta kismi olacak. inceltmeyi de soyledigim gibi edit>transform>perspective den yapabilirsin.[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 E artık yeni versionu 2.0.0'da halletçem bu sorunları , biraz önce başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 son gönderdiğin resimde mesala daha iyi olmuş lightsaberin açıldığı noktadaki ışık topağı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ışık topağından ziyade topak yapcağın yerin kesitini biraz daha büyültürsen daha tatlı gözükebilir. edit:hatta bir iki resimde atalım;ha bu arada o topak lightsaber i tutuş şekline göre güzüküp gözükmeyebiliyor resimlerin bir tanesinde gözükmüş farkındaysanız [signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 03 Kasım 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bu da version 2.0.0 Işık hüzmesi de yapmaya gerek duymadım , böyle gaussian ve perspective ile daha güzel...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/DMüslüm baba sen bizi diskoya götür-La hede hödö degetin...Müslüm beeeey !-ben bey değilimnot : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 04 Kasım 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 başarılı bir üstteki obiwan gibi yapmaya çalışsan daha tatlı olur :) çok fazla beyazlık katıyorsun gerekirse hiç koyma :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 04 Kasım 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Devrim bi poka benzememiş bea bunlar :P[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Kabza ile ışın bir doğrultuda değil ve çok ince..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kabza ile ışın bir doğrultuda değil derken uçlara doğru incelmesini kastediyorsan zaten öyle olması gerek.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hiç dikkat etmemişsiniz bazılarındaki uca doğru eğim diğerlerinden fazla neden peki ? --------------------------------------------------- işte mesela obi'nin kılıcının ucu daha ince ! [spo1=neden ?]işte eski saber olduğu için bilene bilene böyle incelio. ah eski saberlar ah (bende de far ordan biliyom :P)[/spo][signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar