BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 şöyle ki arkada dl yaptığım şeyi görüyorum ama turkcellin vınn araayüzü bana daha fazla indirdiğimi söylüyor, indirme hızımda da bariz değişiklik var MSE yüklüydü güveniyordum kendisine eheh arkada tespit edemediğim bir yerden dl yapanları temizlemek için ne kullanmamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 resource monitor ile bak bakayim bi yakalarsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 tam olaerak nasıl yakalayabilirim? neyi kontrol edeyim? cpu kullanımını mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Network kismi yok muydu onun ? Ordan calisan app'leri izle iste azcik. Vindoz 8'de yokmus resource monitor haliyle tam olarak diyemiyorum surasi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Görev yöneticisinde vardı sanki Win8de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 yok ya virüs yememişim arkadas reklam banner vs olunca çekiyormuş.. add-block kuracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Görev yöneticisine girip oradan performans sekmesine geçtiğimizde en aşağıda kaynak izleyicisi var ordan ağ bölümünde görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Malwarebytes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar