KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Haber çok yeni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bi topik açalım "Şehit haberleri" ismiyle, böyle oldukça onu güncelleyelim, nasılsa artık kimsenin umursadığı da yok, anca 2 gün çıkıp bağırıyolar "şehitler ölmez vatan bölünmez" diye. sonra herkes işinde gücünde, gereksiz yük oluyo servera bu topikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 artık öylede bağırıp 2gün sonra unutan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 açlık oruçlarının bitmesinden sonra olması ne garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 5000 kisilik bir teror orgutune karsi asker kayiplari olmasi normal.fakat bu kadar imkana ragmen o derelerden 60 model land la konvoy yaptirmak anormal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Helikoptere saldirilmis askerler binerken diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 0ne said: bi topik açalım "Şehit haberleri" ismiyle, böyle oldukça onu güncelleyelim, nasılsa artık kimsenin umursadığı da yok, anca 2 gün çıkıp bağırıyolar "şehitler ölmez vatan bölünmez" diye. sonra herkes işinde gücünde, gereksiz yük oluyo servera bu topikler. Kimsenin umursadığı yok kısmına kesinlikle kaılmıyorum. Kastettiğin boyalı basın, hükümet yanlısı kanallar ise doğrudur, şehit haberlerini olması gerektiği gibi vermiyorlar. Ancak şehit cenazelerindeki onbinler, attıkları sloganlar, özellikle de küçük şehirlerde halkın kenetlenmesi son derece umursandıklarını gösteriyor. Hükümet umursanmalarını istemiyor, bu çok belli. Ancak önemli olan halkın genelinin ne düşündüğüdür. Eğer pati'de kimse önemsemiyor diyorsan umarım böyle değğidlir ve zaten bana ve bizim gibi adamlara da düşen farkındalık yaratmaktır. ben umarım başka şehit olmasın ama olduğu zaman burada bu haberi paylaşmaya devam edeceğim. çünkü ben şehitlerimizi umursuyorum. bazılarının düşündüğü gibi boşu boşuna <<öldüklerine>> inanmıyorum. Birilerinin hataları yüzünden şehit oluyor olabilirler ama asla boşu boşuna değil. Bu arada şehit sayısı 6 oldu, hastahaneye kaldırılanlardan bir Mehmet daha hayatını kaybetmiş. Hepsine rahmet diliyorum, ailelerine yaratan sabır versin. Umarım Mehmetlerimizin akan kanı bir gün durur ve tüm sorumlulardan Türk Milleti'nin hesap sorduğu günü görmeye hepimizin ömrü yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar