Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Turkcesi bir garip oldu, ama sanirim dogru ifade ettim. Mazda CX-5 MT'nin vites topuna kafayi taktim. Uzerine dovme misali kendi cizdigim bir figuru isletmek istiyorum, ama neresi yapar, kim yapar fikrim yok .. daha dogrusu mumkun mudur, mumkun ise bu isi yapanlar kimlerdir ? asil soru bu.. Baska muzdarip, takintili bir eleman'da olaya dalmis, hatta bahsi gecen vites topumuzunda bir resmini koymus. Internette bulabildigim hemen hersey din don vites toplari. Altini ciziyim ben olanin ustune resim isletmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Selam, Kuyumcu veya Dremel :) Gerçi lazer de var alternatif olarak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 paramecium said: Selam, Kuyumcu veya Dremel :) Gerçi lazer de var alternatif olarak. Saygılar. Dremel beni a$ar, kuyumcu bozar .. en iyisi laser opsiyonunu bir arastirayim ben. Tesekkurler paramecium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Top yerine topuz de sen ona, daha normal durur soylerken. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selam, Kuyumcu dediğim sonuçta yüzük veya kalem benzeri objelere yazı yazan insanlar. Çok fazla tutmaz diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 topuzu 3m karbon folyo ve ısı tabancasıyla kapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar