tharin_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 abi skornlardan biri duruyorsa talibim. tharin oyun içi nikim ekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 buckle glamour gitti mi? o belt'ten daha iyisi cikarsa talibim. satilmiyor nasolsa. dimi, satilmiyor. bana ver en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Item verdikçe güncelliyorum listeyi.Güncellenen listeyi takip etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 pulkas buradan da teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Güncel liste.Yeni eklenen itemlar var.Legendary itemlarını paylaştığı için Dyunn'a teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 vaako51 said: echoing fury ye talibim. demiştim verebilecekmisin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 int skorn a talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 @vaako51'ya istinaden, listede görülen bütün itemlar karşılık talep edilmeksizin veriliyor zaten.Sadece oyun içerisinde gelip beni görmen lazım.Şu anda onlineım, beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noobgamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ben yeni güncel listeye baktım da bi kaç itemi alabılırım elinden =)ama hangi serverdasın? europe damısın america da mı? ben açarken gerçek para harcamıyım diye america da açmıştım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Hellcat Waistguard, Strongarm Bracers, Cut Rage ve Stormshield'e talibim. Barbarım Inferno act2 yi görsün artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 o shield işini bırak daha rahat görürsün inferno act2yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar