trathias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 3 yıldır evde oturuyodum ben böyle paso oyun, dizi, internet vs. otura otura 115 kg'lik bir danaya dönüştüm. 1 ay önce acı bir olayla kendime geldim. 4.5 yıllık ilişkim bitti. şimdi çıktım evde oturup oyun oynama modundan ama geç kaldık tabi biraz :P yine de artık o eve olan bağlılığımdan çıktığım için mutluyum. şiddetle tavsiye ediyorum. çıkıp geziyorum yürüyüş yapıyorum. uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla görüşüyorum. ve o eski tadı almıyorum sanal alemden. ayrıca daha zinde daha hareketli daha bir şeyler hissedebilir bir hale geldim. 1 ayda da 115'ten 107'ye düşürdüm kiloyu. giderek kendime geliyorum. illa ki vardır benim gibi böyle sanal alem bağımlıları. benim gibi dibe vurmadan kontrollü bir şekilde azaltın bu bağlılığı. sonradan kendine gelince geride bıraktığın, görmezden geldiğin şeyler tokat gibi çarpıyor yüzüne. sonuç olarak çıkın abi evden tez vakit çıkın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 1997de vardı böyle hikayeler sdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bütün odayı topladım haftasonu camları bile sildim lol sonra eski yeni bütün ders notlarını attım saçma sapan dağınık 3gb dosyam vardı orda burda proje/sunum image falan onları düzenledim.bol bol makarna yedim lol oynadım sonra huzurla tam uyurken mail geldi baktım danışman hocam neden bölüm başkan yardımcısının dersini withdraw yaptıgımı soruyor çok iyi ve değerli bi insan oldugundan bahseden uzun dosyayı okumaya başlamadan gittim biraz mortal kombat 9 oynadım o göt hocayı döver gibi dövdüm bütün motor kombatları sonra akşam paticikle lol oynadık çok kötü oynadım sonra ranked oyuna çağırdılar patiyi sattım orda ranked oyunda da çok kötü oynadım ama hocaya cevap yazmam gerektiğini sabah zeytinli poaça yerken hatırladım hala ne yazsam karar veremedim gidip biraz diablo oynayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 balkona çıkıyom ben arada iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ooooo fede evden çıkmayan adam rpsi yapıp barlarda kopuyo yakaladık biz,nihohahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kırk yılda bir o kadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 trathias said: 3 yıldır evde oturuyodum ben böyle paso oyun, dizi, internet vs. otura otura 115 kg'lik bir danaya dönüştüm. 1 ay önce acı bir olayla kendime geldim. 4.5 yıllık ilişkim bitti. şimdi çıktım evde oturup oyun oynama modundan ama geç kaldık tabi biraz :P yine de artık o eve olan bağlılığımdan çıktığım için mutluyum. şiddetle tavsiye ediyorum. çıkıp geziyorum yürüyüş yapıyorum. uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla görüşüyorum. ve o eski tadı almıyorum sanal alemden. ayrıca daha zinde daha hareketli daha bir şeyler hissedebilir bir hale geldim. 1 ayda da 115'ten 107'ye düşürdüm kiloyu. giderek kendime geliyorum. illa ki vardır benim gibi böyle sanal alem bağımlıları. benim gibi dibe vurmadan kontrollü bir şekilde azaltın bu bağlılığı. sonradan kendine gelince geride bıraktığın, görmezden geldiğin şeyler tokat gibi çarpıyor yüzüne. sonuç olarak çıkın abi evden tez vakit çıkın :) ahah sen ne güzel dibe vurup çıkabilmissin ben dibe vuralı çok oluyor, çıkmayı da beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 haftasonu gleince para harcamamalı etkinlik gerçekten zor ya.. sepeti toplayıp "piknik yapmağa gidek" desen arabayla gitmesi park yeri bulması benzin sarfiyatı derken.. öff.. neyse allahtan metro geldi de modaya fln arabayla gitme zorunluluğu ortadan kalktı, bir otobüs bir metro hooop kadıköy sonrası itlik kopukluk böyle çanta fln da almayacağım gelecek sefer salaş pantalon eski sweatshirt bir kimlik, 20 tl para cebime acıkınca patro alkol için bakkaldan skol arada internet cafeye git cs oyna lise yıllarımı özledim lan :/ para yoktu ama daha aktifdik, stüdyoya fln girerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ahahah aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Bu konuda ciddi aptalım ben. Dışarı bir kez çıkıyorum ne hikmetse cebimdeki tüm parayı tüketiyorum. Üstelik tatmin de olamıyorum. Sonra eve mahkum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 -Deno- said: cuma - cts dışarıdaydım, pazar evdeydim. ideal bir hafta sonu geçirdim, herkese başarılar biz de tam işsiz style dedik cuma cumartesi her yer çalışan dolu olacak. pazar gecemizi kullandık siz bugün öğlen arası yaparken daha uyanmamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Murray said: Bu konuda ciddi aptalım ben. Dışarı bir kez çıkıyorum ne hikmetse cebimdeki tüm parayı tüketiyorum. Üstelik tatmin de olamıyorum. Sonra eve mahkum... ahah bu bende de var. hayir kopkoplu yerlere de gitmiyorum lan bu gece 20tl harcicam bi bira iccem diyorum, bi sekilde 100kaat gidiyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar