Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Amaç keyif almaksa,ben de Snake ile aynı fikirdeyim, mesela ben oyunu açar açmaz wizard açtım ve başladım, çünkü oynamaktan keyif alacağım şey buydu, melee classlara oldum olası ısınamadım, eğer iş yapmak değil de, oyun oynayıp eğlenceli vakit geçirmek istiyorsa insan en OP klası aramamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 diğer classları oynamadan en çok hangisini seveceğini nerden biliyorsun? Ben DH ile başladım en güzeli budur diye sevdim, sonrasında barbar kastım ve hoşuma gitmedi derken WW build olayı çıktı ve biranda inanılmaz keyif almaya başladım. Sonrasında Monk ve Wizard da kastım ama hiçbiri ww barbar kadar zevkli gelmedi. Oyunun amacı bol bol yaratık kesmek olunca doğal olarka en az ölüp en çok öldürdüğünüz oynayış şekli en sevdiğiniz oluyor. RP oyunu değil ki bu baştan karar verilsin ben şunu seviyorum bunu oynayarım diğerleri kötüdür diye, kıçıkırık bir yaratık öldürme oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Class'ları görüp öğrenmek için illa oynamak gerekmiyor ya, açıp bakın videoları ya da arkadaşlarınızın karakterleriyle oynayın işte. Bir de ben eziyet çektiğim karakterle oynamayı sevmiyorum işte diablo'da. Daha neye ki isyanınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar