Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Döküm" nasıl yapışır?


Wolas

Öne çıkan mesajlar

Elektrod, kaynak için gereken çubuk gibi bi şey. Görmüşsündür resimlerde fln.


Sana 1 tane bile yeter ama onu açık satan yer zor bulursun. Ufacık şey için de 1 paket elektrod alınmaz, pahalıya gelir.


Her demircide döküm elektrodu bulunmaz ama çevrende sanayi sitesi gibi bi yer varsa orda döküme kaynak yapan birini bulursun kesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

502+karbonat veya sigara külü dendi fakat ne kadar kullanıcam benim yapıştırmam gereken yarım cm lik bir böle ttucağını kırdım vazonun o kadar bişi yapıştırmak için ne kadar karbonat veya sigara külü karıştırmam gerekir ve karbonat yemekde kullandığımız karbonatmı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Metal için özel yapıştırıcılar da var. Fiyatları daha pahalı ama 502 olayıdan daha sağlam olur.


Ne kadar yapıştırırsan yapıştır kırık bölgenin izi belli olur. Onun kamuflajı için de ince işçilik lazım. Elin yatkınsa yaparsın gerçi. Macun, zımpara, boya ve vs, zor iş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vazonun kolu kırıldı vazo ile birleşen yerden koptu 0,5cm lik bir bölge çok dikkat çekeceğini sanmıyorum valla parasıda önemli değil neyse gidicem alıcam yapıcam elimde yatkındır böle işlere yapılabilitesi varsa en iyi şekilde yaparım ama teknik ne şekilde olacak onu anlamaya çalışıyorum hatta gideyim döküm bişi alıp kırıp yapıştırayım deneme sürüşü yapayım diyorum 502 ile yapılştırdıktan sonra üstüne karbon veya sigara külü boşaltıyoruz öle değilmi ? ayrıyeten hepinizde alfabetik sıra ile teşekkürler :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...