Wolas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 annemin vazosunun bi tarafını kırdım dökümmüş leğim neyimm tutmazmış kuyumcuya gittim oda benden hayır gelmez sana dedi napayım ne edeyim bilgisi olan varmı bi şekiklde yapıştırmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 502 + sigara külü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 argon kaynağı + sıvı nitrojen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 tükmük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Döküm elektrodu ile kaynak yaptırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 SeaGle said: Döküm elektrodu ile kaynak yaptırabilirsin. anladığım kadarı ile o bir mmadde onu alıp kaynakçıya versem halledebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Elektrod, kaynak için gereken çubuk gibi bi şey. Görmüşsündür resimlerde fln. Sana 1 tane bile yeter ama onu açık satan yer zor bulursun. Ufacık şey için de 1 paket elektrod alınmaz, pahalıya gelir. Her demircide döküm elektrodu bulunmaz ama çevrende sanayi sitesi gibi bi yer varsa orda döküme kaynak yapan birini bulursun kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Her demirci de kaynak yapamaz döküme bu arada. Döküme kaynak yapmak ustalık ister biraz. Sanayi gibi bi yerde bulursun dediğim gibi. Yoksa 502+karbonata ya da sigara külü gibi bişeyle yapıştır bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Döküm elektrodları paketleri 100tl civarı genelde şurda tekli fiyat olarak vermiş ama 1 paketde 25 tane vardır diyor , tam incelemdim http://www.gozdenalbur.com/OERLIKON-325300-MM-DOKUM-ELEKTROD,PR-2155.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 502+karbonat veya sigara külü dendi fakat ne kadar kullanıcam benim yapıştırmam gereken yarım cm lik bir böle ttucağını kırdım vazonun o kadar bişi yapıştırmak için ne kadar karbonat veya sigara külü karıştırmam gerekir ve karbonat yemekde kullandığımız karbonatmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 kendin denemeden önce bi pazara çarşı benzeri bi yere git, araştır iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 sanayide bi kaynakçıya git o yardimci olur sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 502 tüpten çıktığı an donuyor nasıl karıştırabilirim tütün veya karbonat ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 onun tam tamiri kaynakla olur ama kaynak görsel açıdan rezalettir süs eşyasında olmaz kısacası gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Metal yapıştırıcıları ile hallet. Kaynakta dağıtırlar vazoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Metal için özel yapıştırıcılar da var. Fiyatları daha pahalı ama 502 olayıdan daha sağlam olur. Ne kadar yapıştırırsan yapıştır kırık bölgenin izi belli olur. Onun kamuflajı için de ince işçilik lazım. Elin yatkınsa yaparsın gerçi. Macun, zımpara, boya ve vs, zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Abi ben dedim onu prim yapma üzerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 FİYATI HAKKINDA BİLGİ VERMEMİŞSİN BİLADER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bi ara kemik macunu denen yapıştırıcılar vardı, katalizörlü falan onlardan ara bakalım. olmadı 502 ile güzelce yapıştır, külü üzerine boca et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 vazonun kolu kırıldı vazo ile birleşen yerden koptu 0,5cm lik bir bölge çok dikkat çekeceğini sanmıyorum valla parasıda önemli değil neyse gidicem alıcam yapıcam elimde yatkındır böle işlere yapılabilitesi varsa en iyi şekilde yaparım ama teknik ne şekilde olacak onu anlamaya çalışıyorum hatta gideyim döküm bişi alıp kırıp yapıştırayım deneme sürüşü yapayım diyorum 502 ile yapılştırdıktan sonra üstüne karbon veya sigara külü boşaltıyoruz öle değilmi ? ayrıyeten hepinizde alfabetik sıra ile teşekkürler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 caps koy bi bunlar nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 kaynağı nasıl yapacak adam evde, yoksa herkes bimden kaynak makinesimi aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 külü koy, üstüne japonu damlat sonra yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar