vimpir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Arkadaşlar Fransada yaşayan kardeşimin ingilizcesi üst düzey fransızcasıda gayet iyi evden çıkamıyor bende internetten düzgün güzel bir iş arıyorum kendisine ama pek başarılı olamadım bana tavsiye edebileceğiniz kaynaklar varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 [(O)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 wow'da level kassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Çeviri falan yapsın en kötü. Öbür türlü "Ayten hanım evden çıkmadan 1 haftada $1500 kazandı, sen de tıkla sen de kazan" tarzı olaylar pek samimi gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Home office islere bakicansin.genelde cagri merkezi gibi oluyor home ofis isler.net baglantisi guzel konusma mikrofon kulaklik.vs bildigi diller ise yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 call center olabilir. oynadığım bir mmo'da iskoçya'da yaşayan 18'lik bir eleman vardı. diablo gold farm, wow powerlevel bişiler yapıyordu. yaşına göre iyi para kazanıyordu. böyle işler merak meselesi tabi. internetten beşik veya oyuncak yapmayı öğrenip ağaçtan ve doğal boyalardan mamul ürünler satabilir. uzun dönemde oluşturulabilecek bir iş bu tabi. Fransa gibi devletlerin evden çıkamayan vatandaşlarının istihdam edilebilmesi ile ilgili illa ki bir düzenlemesi vesaire vardır. onu bir araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 http://www.optioncarriere.com/ home based work from home vb kelimeler ile bunlarin fransizca karsiliklarini yazarak aratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar