Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 incdarkness said: senko said: copry said: bone? ona yaklasmak imkansiz gerge akila var ben 1 tanecik alsam yeter heves etme böyle şeylere .. 1000, 5000, 10000 derken diğerleri ile yarışmak için mücadele ederken bir bakıyorson boş konuşanın önde gideni olmuşşun. sonra beyninde o şekilde fonksyon görmeye başlıyor yazık etme kendine.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 almanyada playboy da olsan paticik madalyasinin yeri baska tabi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 KUTUN DOLU FILAY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tabiy tabiy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 10k mesajli adamlarla ayni madalyam var ya, fuck this shit. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kutum hacminin uc kati dolu, ne diyorsun. bosalttim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aquila said: 10k mesajli adamlarla ayni madalyam var ya, fuck this shit. sana ozel medely e laz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Nako said: Noyzura said: aslında hepinizi çok sevmek istiyorum.. Sev tabi erdemli ol, farklı olan hep dışlanır zaten. Konu dağılmasın. ya ben alışkınım aslında 29 yaşımdayım yıllardır sokakta da kro,maganda,it kopup böyle laf atıyor "ne tip lan öleeğğğ" diye falan hemen gidiyorum yanlarına "ne diyorsunuz siz benimle alay mı ediyorsunuz?!" diye. sonra hemen kıvırmaya başlıyorlar yok öyle değil biladerim çok ilginçsin dikkatimizi çekti ondan diye. tabi muhhabet buaraya gelene kadar kimisi rahat takılmaya çalışıyor, kimisi geriliyor falan oradaki tansyondan dipdibe karşılarında dikilince falan ama muhhabet hep tatlıya bağlanıyor hatta çok sevip "harbi delikanlı adamışşın" diye telefonmu isteyen takılalım edelim sigara çözelim içelim kardeşim en kralından" diyenler oluyor. Keşke patide böyle kendice sataşanlarında karşsına geçip direk dialoğa girebilsem çoktan süper arkadaşlar olmuştuk aslında.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 cozulmesi gereken buyuk sorunun sarilmasi gereken yaran nedir peki noyan. om atsana yarin kalkinca okuyayim, gercekten anlamak istiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 allaha dava açsa müslüman avukat kalmaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 noyanla oturup kova vurmak istiyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fly said: cozulmesi gereken buyuk sorunun sarilmasi gereken yaran nedir peki noyan. om atsana yarin kalkinca okuyayim, gercekten anlamak istiyorum buraya yazayım. içimde bir yerlerde insanlığa gıcık oluyorum. bu kadar kolay bir şekilde otoriteler tarafından dünyaya bakış açılarına kadar manüpüle edilmelerine, bu kadar bir birine kolayca düşman edilmelerine, bu kadar herşeyi boşverip ufak tepek saçma sapan şeylere bir birlerine hısımlık etmelerine. Kendileri olmanın zevkini doyasıya yaşamak gibi çok büyük elde tutulabilir gerçekleri varken bunun yerine kendilerini yüceltmekle geçirmek varken sürekli diğer insanları küçük düşürmeye uğraşmalarına ve böylece dünyanın en gereksiz kaosunu yaratmalarına.. ve bu esnada büyük bir hata yapıyorum kendimi bu insanlardan ayrı tutarak kendimi bütünden koparıp tüm bu yakındıklarımı kendime geri yansıtmış oluyorum ki aslında onlar benim gıcık olduğum şeylerin kendime öyle ya da böyle dolaylı yoldan ifade bularak yansıması. Eğer kendi içimdeki tüm yaraları iyileştirirsem kendi dışımda yaşanacak hiçbir sorun kalmayacak. Bir sürü arkadaşım var beni çok seven ve tanıdığı için büyük minnet duyan. Bir sürü insana güzel birşeyler ifade edebilmek, sevgi denen şeyi paylaşabilmek, karşılıklı ifade bulmak müthiş birşey. Ama patide bir sürü kişi bana gıcık oluyor ve her ne kadar "sanal" bir ortam denilsede internete buradaki herkes gerçek insanlar ve benim de gerçekliğimin içinde yer alıyorlar. Dolayısıyla hepsi benim içsel yansımalarım. Ara sıra gıcık olup öyle gelişine laf soksamda bu çözüm değil sadece daha fazla gıcık olma durumları yaratmış oluyorum karşılıklı ve bunun çözümünü bulmak benim için çok keyifli bir puzzle oldu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aquila said: noyanla oturup kova vurmak istiyorum. 5 litrelik damacanalara bile varım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bana varolma bulantımı hafiflettiriyorsun noyzura eğer şimdi yanımda olsaydın sana limonlu çay yapıp kaşlarının ortasına tatlı bir öpücük kondururdum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hamsilipilav said: bana varolma bulantımı hafiflettiriyorsun noyzura eğer şimdi yanımda olsaydın sana limonlu çay yapıp kaşlarının ortasına tatlı bir öpücük kondururdum hatta birlikte hamsili pilav bile yerdik. sencede bir tabak bol limonlu hamsili pilav aslında bir tabak dolu midye içini yemek gibi değil mi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tam değil ama yakın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Adam sevgi dolu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 evet oldukça yakın tıpkı sen ve ben gibi dostum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 harbi lan ben bile yumusar gibi oldum bi an sonra gecti ama zzazazaazaza Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 noyanın gülüşüne bakıyorum ve şöyle hissediyorum. http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/374924_446648242037751_355092257_n.jpg http://i.imgur.com/kG5BD.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Akito said: noyanın gülüşüne bakıyorum ve şöyle hissediyorum. ... http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/374924_446648242037751_355092257_n.jpg http://i.imgur.com/kG5BD.jpg o alttaki resmin üzerindeki text çok derin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 evet. onu ilk okuduğumda gözlerim nemlenmişti. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bu da derin yaraysa ben ne yapayim bilemedim simdi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bilge değil Davut Emre sanırım bu Chrome. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 xunn niye banlendi lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.