dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben de onu düşündüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 dasaaa said: bi sürü charity işi var, dernek var bilmem ne işi var. hiç birisi çıkar amaçlı değil. ben derneklere hatun kaldırmak için gidiyorum. sonuc: ginaly hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi dernekten de ne hatun kalkar.. ginaly haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ya bırak. mühendizlik derneğinden bahsetmiyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Theridone said: dasaaa said: bi sürü charity işi var, dernek var bilmem ne işi var. hiç birisi çıkar amaçlı değil. ben derneklere hatun kaldırmak için gidiyorum. sonuc: ginaly hakli. hepimiz derneklere hatun kaldırmak için gidiyoruz. gelen hatunlarda kalkmak için geliyorlar zaten. bi de işte sağa sola hava atıp ego tatmini yapıyorsun löseve gittik şöyle böyle yaptık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 böbrek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar