Jackques Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ilk defa mı duydun yavuz çetin'i? hatta 'kimse bilemez' diye bi şarkısı vardı yanlış hatırlamıyorsam..[signature][hline]Jackques Marques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Evet karıştırıyorum hatta buyuk ıhtımal yaşar kurtla onu. Ne tur yapıyodu şarkı o bide intahar eden Yavuz Cetınmydı?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yavuz Çetin ile ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsin. Kimse bilemez su gibi akar hayat. İnsanlar değişir, yüzler değişir. Kimi zaman beni korkutuyor İçimdeki dünya..kimse bilemez. Kimse bilemez nasıl hissettiğimi. Kimse bilemez neler düşlediğimi. Yalnızca sen duyarsın sesimi Çok uzaklarda.. Yaşadığım herşey benim için bile sır Kimse bilemez. Kim gerçek, kim hayal.. Kim oyun oynuyor...kimse bilemez. Güzel olan herşey neden çabuk biter Güzel olan herşey neden çabuk biter. sözlerini de ekliyeyim bulmuşken =o)[signature][hline]Jackques Marques [Bu mesaj Jackques tarafından 10 Kasım 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Teşekkürler.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yasamak istemem isimli anisina duzenlenen klibini cekersen kisa surede bilgi edinmis olursun cunku klipte hakkinda gazete kupurleri gosteriliyor ayrica superdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Muziklerini yakinda buraya post licam dl edebilceksiniz.Sahsen bilinmemesinden cok rahatsiz oldum[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 sholver, bencede çok iyi yaparsın. bilinmemesinden dolayı acayip rahatsız oldum. şimdiden çok teşekkürler.[signature][hline]Jackques Marques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yavuz çetin blues'cuydu ancak ilk albümü daha saf blues olmasına rağmen ikinci albümü daha sert ve blues-rock diye anlatılabilr.yavuz çetin kimdi diyecek olursn türkiye üzerindeki gelmiş geçmiş ve gelecek en iyi gitaristti.duygu ve tekniğini birleştirmesi mükemmeldi.dünyada bile sayılıydı bence.steve vai'yi falan çok pis döverdi bence.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hernekadar bu aralar biraz ayaga dusmeye baslamis olan bi kelime olsada o gercek bir virtuoz`du. konu sapmasin bu arada yasar kurt kirik bir adamdir ve iyi sarki yapar gerci son albumunu cok fazla begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 reflex albumunu bulmam gerek cd yi kaybettim uzun zamandır dinleyemiyorum limewire gibi programlardan belli başlı bikaç parçayı çekebiliyorum reflexten şarkı yok hatta.git al diceksiniz ama benim için okadar kolay değil yurdışında okuyorum 3 ay var türkiyeye gelmeme.deli gibi bu albümü arıyorum kimde varsa yardımm pls bunun için 4 yıllık topic uplanırmı demeyin uplanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 beni yavuz cetinle tanıştıran topici uplamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 evet farkettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yokmu arkadaşım koskoca paticikte yaşar kurt dinleyen gurbet ellerde ayar ediyosunuz adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kasedi var böle takas işine girelim istersen..Anne(korku) parçası yüzünden toplatılan sokak şarkıları'nın da kasedi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 biri upload edip koyabilir mi parçalarını ben de bir tek ruhum var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 en güzelide o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: biri upload edip koyabilir mi parçalarını ben de bir tek ruhum var.. ruhum değil o parça yav..Fırt Emin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 14 parça var bende mp3 olarak..isteyenlerle illegal yollardan paylaşıcam rapidlemeye başlıyorum şimdi..bitince söylerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 liste aşağıda isteyenler istedikleri şarkıyı pmlesin atayım.. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ya eyw ama o şarkıalr var zaten onları limewire den fln alabiliyosun bana direk reflex ve sokak şarkıları albüm halinde lazım neyse ekmek çıkmayacak burdan sağolun yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bu Korku, Fırt Emin vs. vs. takribi bir 10 senelik şarkılar. Yani 97-98 yıllarında dinlediğimi hatırlıyorum. Tabi yeni yeni sağda solda çalınmasının sebebi eskiden bu adamın albümünün yasaklandığıdır. Bir kaç sene önce tekrar aynı albümü piyasa çıkartmıştı yasak kalktıntan sonra sanırım. Güzel adamdır severim kendisini, 2 sene önce falan shaft'ta çıkıyordu her haftasonu. Rakısını alır sahneye başlardı söylemeye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 abi bu adamın bi kara toprak yorumu var aşık veysel'den , onu bana atana iki çukulata alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 "Dostum" yorumuda güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 severim yasar kurtu [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 21:55 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 albüm satışı yasaklanmadı yav sadece şarkılara açık alanlarda çalınamama gibi acayip bi yasak getirildi.. hymn kaset var..buluşalım kadıköyde walkmande dinleteyim al çukulatamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar