che Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 arkadaslar bunu google dan falan araadım hiç bi yerde bulamadım indirebileceğim bi yer bilen warsa söyliyebilirmi?[signature][hline]NoRmAl_KaN_EmEn_DrAqLa(youn istek üzerine :-p)
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Ben biliyorum ama sölemem.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bende biliyorum ama söölemem[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bende biliyorum ama söylerim :D Hatta mail adresini verirsen yollarım...[signature][hline]
che Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 alalaa saka mı yaw ne bu?! nie sölemiyonuz :lol:[signature][hline]NoRmAl_KaN_EmEn_DrAqLa(youn istek üzerine :-p)
che Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: OwnerRavenLoft, 10 Ekim 2004 12:49 tarihinde demiş ki: Bende biliyorum ama söylerim :D Hatta mail adresini verirsen yollarım... mail adresimi özelden yolladım![signature][hline]NoRmAl_KaN_EmEn_DrAqLa(youn istek üzerine :-p)
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 nçk nçk nçk illegal bşi bu korsan falan :)[signature][hline][b] Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b]
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bu herif intahar etmemısmıydı ya? benım aklımdamı oyle kalmıs? alla alaaa[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 O şarkının adı Ruhum diye biliyordum kesin bir bilgisi olan varmi? Yasar Kurt - Boynum Dik Yasar Kurt - Durmadan Yasar Kurt - Ipek Yasar Kurt - Istanbul Yasar Kurt - Istersen Inanma Yasar Kurt - Kara Yasar Kurt - Kutu Kutu Pense Yasar Kurt - Mamu Yasar Kurt - Marti Yasar Kurt - Tek Basina Yasar Kurt - Yaz Gunleri yasar kurt-butun gece Birde bu parcalarindan sizce en saglami hangisi ? [Bu mesaj Sholver tarafından 09 Kasım 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya admaın "hadı baba gene yap" dıye bır sarkısı var o sarkıyı cok severım bıde tabıkı ruhum da (sanrım buydu dogru ısmı)cok guzel bır sarkıdır...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ruhum dediginiz firt emin adli parca olmasin?
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya yukarda adam ruhum demı benımde aklımda ole bır sarkı kalmıs bende ondnan yazdım[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Firt eminde duymustum yaw dorusunu bilen varsa yazsin sole albumunu gormus sahiplenmis birisi :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ruhum "Nezaman geldin ruhum? Görmedim seni. Uçaktan atlarken unuttum galiba özledim" diye bi şarkı diğerleriyle karıştırmayın,ruhum tek başına ayrı bi şarkı[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 09 Kasım 2004 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
LethE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 şarkının adı korku.. bide "kamyonlar kavun taşır" ı deneyin.. çok severim... not: midemle alakası yok sevmemim.
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: BlaCk_DmC, 09 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki: Bu herif intahar etmemısmıydı ya? benım aklımdamı oyle kalmıs? alla alaaa cevap veren yok biri solesın yaw?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Oha saçmalama :) Geçen sene dizide oynuyodu hatta (sıdıka)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ya ciddi bi biçimde intahar ettigini sanıyordum ben ya :-?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yok bu adamın o korku adlı şarkısı yüzünden kasetleri falan toplatılmıştı o olayla karıştırıyosundur :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 korku adli sarkisi yuzunden degil ilk albumunde suanda adini hatirlayamadigim baska bi parcasi yuzunden
Anason Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yasar kurt yasiyor belki yavuz cetinle karistirmisindir
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bencede[signature][hline]Fire in the Darkness...
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yaşar kurtun albüm parçalarını bulabileceğim sağlam bir yer var mı? bende var bikaç parçası ama çekimi kötü. sesi fazla çınca boğuluyor. özel mesajdan ulaşırsanız sevinirm. teşekkürler.[signature][hline]Jackques Marques
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Anason, 10 Kasım 2004 04:20 tarihinde demiş ki: yasar kurt yasiyor belki yavuz cetinle karistirmisindir Hah buydu galba ya Yavuz Cetin neci peki?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar