destur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 slm a abiler yan komşumuzu zeytın isterne kuyuları yaptırıyor ve hazır beton kullanıyor.gelip dökmüşler,dün sabah arabaya binince yav bu kuşlar ne kadar da çok camı pislemişler dedim .meğer öyle değilmiş ön camda 10 damladan fazla kaputta,tavanda aynalara kadar sıçramış,kendi imkânlarımla sıcak su + sirke ile bir miktarını bayya uzun zamanda hallettik ama belkı sizin bildiğiniz bişka bie usul vardır,tavsiyelere açığız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 komsuyu mahkemeye ver temiz boyattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 beton mukavemeti boya ile temas ettiginde artar ve boyaya zarar vermeden cıkaramassınız, bence hakkınızı kanuni yollardan arayıp arabanızı boyattırın, keza sonrası olusacak degerkaybı vs konularınıda goz onunde bulundurup ona gore tazmşnat talep etmeniz en dogurus olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 tavan ve kaput gibi saibeli yerlere boya atma hususunda acele edilmemesi lazim, ona gelene kadar her yol denenmeli. Sonra deger kaybiniz basit bi boyadan cok olur arabanizi elden cikarmaya calisirken. Kanuni yollara basvurulmasi gerektigine katiliyorum. Az buz bisey degil, direk kafa atma sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bende onu belirttim zate, olusacak deger kaybını talep edip alınması durumunda istersen aracı komple boyat ne farkeder aracın fiyatını dusurur satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hazir beton denmis nasildir bilmem ama. komsu degilde direkt Beton döken firmada mahkemeye verilebilir. avukata felan danismak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Selam, Abi sıçradıktan sonra bir su dökselerdi birşeycikler olmazdı. Fakar kuruduktan sonra benim de bildiğim boyaya zarar vermeden çıkartmak zor. Ama yapı marketlerde çözücüler var. Boyaya zararları ne derece bilmiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 2. cevap net burada. http://answers.google.com/answers/threadview/id/507561.html Komsuyla aram iyi degilse ugrasmakdan cekinmezdim yalniz. Onlarin sorumlulugundaki bisey, amelelerin amele olmasi bizi ilgilendirmiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 burası tr arabanın camları kırılabilir ertesi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 şimdi boyaya düşen harcların 100de90 sıcak su sirke karışımı ile cıkardım da çok uzun sürdü kalan harc damlaları sadece camda o boyadakıleri tırnak ile sirkeli suyu sür tırnakla sirkeli suyu sür tırnakla :) sıfır hasarsız çıkrdım da bayya zor iş tabi tırnaklar mafiş parmak uçlarım sızlıyor, kolayı varsa onu öğrenmek istedim komşu ile aramız da iyi,anlaştığı şirketin telefnun isteyecem elbet bir arayıp bir iki lâf edecem ıslakken yıkansaydi demiş bir abimiz hava kararana kadar çalıştılar hazır beton şirketinin elemanı nasıl becerdi o işi ki beton dökme aracı arasında 5-6 metre + duvar var her neyse ilgi ve alâka için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Selam, Adamlar oldukça kaba çalıştıkları için illa ki sıçrıyor. 5-6 metre onlar için aşılmayacak mesafe değil :D Genelde böyle durumlarda çevreye mikserin sürücüsü bir su vurur. Böylece yapışmasını engeller. Yapı marketten mutlaka inşaat atık temizleyici bak. Bu inşaat sonrası yeni taşınanlar için temizleyiciler var; fayanstan falan filan harcı kolayca sökmek için. Belki işini daha da kolaylaştırır. http://www.ckskimya-as.com/urunler.asp?b=detay&Lang=1&KatID=244&ID=590 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 a.s tüm ilgi ve alâka için tekrar teşekkürler aynı marka olmasa da tezkenden çimento sökücü aldık, nasıl olsa sadece camda kalmıştı ...bir arkadaş ta jilet ile camı traş ediver dedi bakalım yarın deneyecez baki selâmlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Selam, Jiletin köşeleri camı çizebilir, benden söylemesi. Çok dikkat istiyor o iş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Gazyagi hafifçe ovalar geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Selam, Sanki ovalamak pek mantıklı değil gibi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 2 sene once benim araba oldu harc, 300 liraya eski haline getirdiler. boyaya gerek duyulmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 5-10 damla da degildi.saymadim da bin damla varmistir, leblebi tenis topu arasi cesitli buyuklukte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Fistan said: 2 sene once benim araba oldu harc, 300 liraya eski haline getirdiler. boyaya gerek duyulmadi Sen almak istiyorsun dujj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar