Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araca bulaşan çimento harcı

destur

Öne çıkan mesajlar

slm a abiler
yan komşumuzu zeytın isterne kuyuları yaptırıyor ve hazır beton kullanıyor.gelip dökmüşler,dün sabah arabaya binince yav bu kuşlar ne kadar da çok camı pislemişler dedim .meğer öyle değilmiş ön camda 10 damladan fazla kaputta,tavanda aynalara kadar sıçramış,kendi imkânlarımla sıcak su + sirke ile bir miktarını bayya uzun zamanda hallettik ama belkı sizin bildiğiniz bişka bie usul vardır,tavsiyelere açığız
Sosyal ağlarda paylaş

beton mukavemeti boya ile temas ettiginde artar ve boyaya zarar vermeden cıkaramassınız, bence hakkınızı kanuni yollardan arayıp arabanızı boyattırın, keza sonrası olusacak degerkaybı vs konularınıda goz onunde bulundurup ona gore tazmşnat talep etmeniz en dogurus olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

tavan ve kaput gibi saibeli yerlere boya atma hususunda acele edilmemesi lazim, ona gelene kadar her yol denenmeli. Sonra deger kaybiniz basit bi boyadan cok olur arabanizi elden cikarmaya calisirken.

Kanuni yollara basvurulmasi gerektigine katiliyorum. Az buz bisey degil, direk kafa atma sebebi.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi boyaya düşen harcların 100de90 sıcak su sirke karışımı ile cıkardım da çok uzun sürdü
kalan harc damlaları sadece camda o boyadakıleri tırnak ile sirkeli suyu sür tırnakla sirkeli suyu sür tırnakla :) sıfır hasarsız çıkrdım da bayya zor iş tabi tırnaklar mafiş parmak uçlarım sızlıyor, kolayı varsa onu öğrenmek istedim
komşu ile aramız da iyi,anlaştığı şirketin telefnun isteyecem elbet bir arayıp bir iki lâf edecem
ıslakken yıkansaydi demiş bir abimiz hava kararana kadar çalıştılar hazır beton şirketinin elemanı nasıl becerdi o işi ki beton dökme aracı arasında 5-6 metre + duvar var
her neyse ilgi ve alâka için teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Adamlar oldukça kaba çalıştıkları için illa ki sıçrıyor. 5-6 metre onlar için aşılmayacak mesafe değil :D

Genelde böyle durumlarda çevreye mikserin sürücüsü bir su vurur. Böylece yapışmasını engeller.

Yapı marketten mutlaka inşaat atık temizleyici bak. Bu inşaat sonrası yeni taşınanlar için temizleyiciler var; fayanstan falan filan harcı kolayca sökmek için. Belki işini daha da kolaylaştırır.

http://www.ckskimya-as.com/urunler.asp?b=detay&Lang=1&KatID=244&ID=590

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...