Sholver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Andain adinda bir hatun deep house seviyorsaniz yada su arada kopartici house muziklerdeki vocaller size haz veriyosa bir dinleyin derim. [Deep House] Andain - Summer Calling(Orginal Mix).zip "12,138KB" :lol:[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 indirenler yorumlarini yazarsa sevinirim.[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 indiren varsa yazar demek zorundayım çünkü paticik'de pek bu tarz dinleyen yok.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben varım?[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Norton_Antor, 05 Kasım 2004 19:48 tarihinde demiş ki: indiren varsa yazar demek zorundayım çünkü paticik'de pek bu tarz dinleyen yok. portakal orda kal bız varız bu arada ındırdım pek mis hatta andaın - beautıful thıngs(gabrıel&dresden remıx) ı de onereyım [Bu mesaj ascraeus tarafından 05 Kasım 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ne diosun?ben sadece yok burda pek dedim.işte varsa senin gibi "belli" eder kendini.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Norton_Antor, 05 Kasım 2004 22:39 tarihinde demiş ki: ne diosun?ben sadece yok burda pek dedim.işte varsa senin gibi "belli" eder kendini. Problem o değilki ,hani gaza geldin milleti seslediriyosun diyicem oda değil, e seni sözcü seçtiklerinede inanmıyorum,ayrıca her tarz dinlemek lazım unutma tek taraflı değil çok tarflı olmak,düşünmek,yapmak,DINLEMEK lazim. :lol:[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bence çok güzel değil ama kötü de diyemem. vokal çok çarpıcı gelmedi, trip-hop vokallerinden sonra özellikle... [ sholver, arşivin beni sinir ediyor :) hiç öyle düzenli bir arşivim olamadı, düzenlemekte zor geliyor bu saatten sonra. kıskanıyorum ühühü :) ][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 baska urller koysan onlarida ceksek dinlesek :) ben genelde bu tur muzikler pek fazla dinlemem ama dinleigim zamanda kaynak sikintisi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Hımz mp3 namina bu tarzda sitemde pek yayinlamiyorum fakat bakkal tabirinde tuttugum mp3 leri bulabilirsiniz www.sholver.net/music.html Ractamainus arşivin şöle böle demiş :) ehhe vlla çook zaman harcadım emin ol :lol:[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bir tane daha veriyorum bu en sevdigim dir. The Greek feat Stephanie Vezina - Alive(G-Pal Remix).zip "11,132kb"[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Sholver, bakkal niyetine sitende tuttuğun şarkıları aslında biraz genişletsen ya da arada haftada bir falan değiştirsen ne güzel olur. Ben zamanında indirmiştim onları, yeni ve güzel şeyler arıyorum, playlist'inden koy birşeyler demo niyetine farklı. Beğenirsek en azından aratır diğer şarkılarına ulaşırız zaten ;) Ayrıca arşivine ne kadar zaman ayırdığını tahmin edebiliyorum. Bir kaç kez gazla düzenlemeye çalıştığım bir çöplüğüm var çünkü :) İkinci koyduğun parçayı da indiriyorumbu sırada, hadi hayırlısı :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 nası fesatlaşmışım ki başlığı nası gördüm ya yuh bana.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 :lol: müzik herkeze hitap eder :P Ya bakkal dediğim yere istek yaparsanız koyayım.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Sholver, 05 Kasım 2004 23:36 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 05 Kasım 2004 22:39 tarihinde demiş ki: ne diosun?ben sadece yok burda pek dedim.işte varsa senin gibi "belli" eder kendini. Problem o değilki ,hani gaza geldin milleti seslediriyosun diyicem oda değil, e seni sözcü seçtiklerinede inanmıyorum,ayrıca her tarz dinlemek lazım unutma tek taraflı değil çok tarflı olmak,düşünmek,yapmak,DINLEMEK lazim. :lol: ya benim tek tür dinlediğimi nereden çıkarıyorsun?sadece paticik 'de elektronik tarzda müzik dinleyen pek kimse olmadığını dile getirdim...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Kardeş sen biraz kıtsın tam çözemedin tam okumuyosun snaırım kıt değilsin yani sadece eksik okuyusun sanırım tam topic i okurken telefonun falan çaldı yarım bıraktın heralde neyse anlatayım şimdi bi kaç tane müzik koymuşuz Elektirikli Müzik bu müzikleri ben belledim çok sevdim demişim isteyen varsa yada merak eden buyursun ÇEKSİN görüşünü yazsın demişim,Yani sen sevmiyosan şu an içi sadece Topicğin Okunma sayısını arttırıyosun direk Müzik sayfasına geri dön yani. Dimi_? Saykı,Sefki ve ve ve...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Sholver, 06 Kasım 2004 16:46 tarihinde demiş ki: ... Ya bakkal dediğim yere istek yaparsanız koyayım. aklıma direk isim gelmiyor istek yapacak. ki kendi adıma zaten bilmediğim, yeni tatlar arıyorum birazda. o yüzden kendi playlist'inden sevdiğin, çeşit çeşit parçalar koysanda olur gibi :) ne biliyim electronica, funk, acid den tutta soft rock, hede höde vs. vs. ye kadar. ne olursa olsun yani, maksat güzel olsun ;) [tabii herkesin müzik zevki, güzellik anlayışı farklıdır ama deneye deneye buluruz birşeyler][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Sholver, 05 Kasım 2004 18:47 tarihinde demiş ki: Andain adinda bir hatun deep house seviyorsaniz yada su arada kopartici house muziklerdeki vocaller size haz veriyosa bir dinleyin derim. [Deep House] Andain - Summer Calling(Orginal Mix).zip "12,138KB" :lol: Bu tür vocalli sevdiğin ve bildiğin parçalar varsa adlarını yazarmısın?[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ha birde unutmadan Dj Tiesto-İn my memory(Gabriel and Dresden mix) buda iidir (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 DJ Tiesto demişin bunlar işte markettir :) herekz bilir bak sana special bi tane daha Barraka - Song To The Siren [ Filterheadz Undercurrent Vocal mix ][signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bana kıt diyene bak ya...düzgün konuşmanı rica ediyorum lütfen...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Dikkatli oku :lol: neyse kırıldıysan kusura bakma.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bill Hamel in Balance 003 isimli albümünü tavsiye ederim.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kaynak ıstemısler bı kac bu cesıt parca koydum deep degıl gercı Hardsoul - Back Together Girl Nobody - Cages Stonebridge - Put em High Lo - Burma Ben Watt - Lone Cat Soul Central - Strings Of Life [Bu mesaj ascraeus tarafından 09 Kasım 2004 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 indiriyorum bakalım.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar