Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 alternatif olarak download etmek isteyen arkadaşlar olursa 2048/512 bir ftp açıcam 4 parca halinde[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Şimdi ben %35 lik bülümünü bitirdim Offical downloader ile. Bundan sonrasını sizin ftp den devam ettirebilir miyim ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ftp yi yarın açıcam artı wow downloader ile bendeki source den devam etme gibi bir şansın yok ben 4 parça halinde zip leyip atcam ftp ye[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Asıl sormak istediğim şu ; Ben şimdi oyunun %50 sini offical downloader ile indirmiş olsam. Mesela sende 4 parça halinde zipleyip koymuş olsan. Senden 3. ve 4. ü zipi çektiğimde bunları birleştirip sorun çıkmadan oyunu kurabilir miyim ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 mimkin değil[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben %50 fıleplanetten ındırdım flashgetle olmazsa o ftpden denerım.. pekı ftp ye nasıl ulasıcaz_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 şuan dosyaları split ediyorum birazdan ozelden verimce ip yi[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ftp açıldı isteyen arkadaşlar özelden ulşırlarsa adres vericem[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar