Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Moon(Blightweald'da Oluşacak Türk Guildi) Yeni Üyelerini Bekliyor


Mystogun

Öne çıkan mesajlar

Selamlar;

Storm Legion'un gelmesiyle beraber muazzam güzellikte olan Rift'in içinde bir türk guildi olmaması açıkçası beni çok üzüyordu bu sebeptendir ki Server popilasyonu low olan Blightweald da guild kurma planımı gerçekleştirmek için birkaç yeni yada eski player a ihtiyacım var.

Türklerin bir arada oynamayı hakkettiği bu güzel oyunda bu yokluğa son verip güzel bir aile ortamı içerisinde ufak ufak söz sahibi olmak istiyorsanız beklerim. Umarım bu yazı güzel şeylerin başlangıcı ve bir dönüm noktası olur. Herkese iyi oyunlar.

İletişim İçin: Aretra'ya pm atmanız yeterli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla türkler yabancı guildlerden gelselerdi zamanında bizleri dinleyip neler olurdu. Bazilari malesef gelmedi o yüzden biz guildi dagittik eski guildimiz olan Wratful Soulu benim nickim darkageman di 1 sene Zerg hostile da oynadim ama su an ara verdim oyuna 3-4 ay içinde dönerim dedim gibi iyi bir guild icin türklerin yogun oldugu server tercih et mystogun bence Icewatch gecip orada guild memberi ara derim

Saygilarimla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bikere oyunda az türk var. İerde 20man raidlere yetecek adam bulamazsınız, herkes hergün aynı anda oyunda olması zor. Türk guildlerinde oynayan adamlar da bu yüzden baydı, online olma zorunluluğu oluyor, e olmayınca da bir şey yapılmıyor az kişiyle. Bir süre sonra işe gider gibi oyuna girmek zorunda kalıyorsun, bayıyor.
Bence dışardan da alım yap karışık bir guild olsun, oyuncu sayısını biraz yukarda tut, kimseye de online olma zorunluğu koyma. O anda olan adamlar toplaşsın oynasın. Huzur olsun.

wuriss said:

valla daha cok seviyolar yabanci guildleri ondandir.


Adam giriyor kalabalık bir guilde, ne zaman canı isterse gidiyor raidini falan yapıyor çıkıyor hiç kasmadan.
En güzeli de bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karisik fikri iyi guzel tamam bende yabanci guildde oynadim her raide girdim.ingilizcem orta seviye karisik guild kur diyorsunda patron adamlarla kim konusup anlasicak ? pro ingilizce lazim
arti item kavgalari bol olacak :-)
bence en iyisi gene turk.guildi aksam 8 adam olur genede .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...