Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 erdalz said: çalıntı kredikartlan alınmıştır. ggdeki adamada rus toptancısı çakmıştır olağan bişi. greenmanden şaşmamak lazm Çalıntı kart oldu mu acc kapatıyorlar direk. Bende öyle olmuştu. Bekleyen otorizasyonu da ayrı ödeme gibi sanıp şikayet etmiştim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 3 gün olcak hala yok steam supportdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 1 hafta 10 güne kadar yolu var, steam support efsane yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 steam aldiginiz key kullanim biseylerine aykiri, tedarikcinizle gorusun dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yearzeanr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ben digitalcodes adlı hesaptan aldım oyunu bu akşam para iadesi yapabiliriz ya da yeni key verebiliriz diye mail geldi. Para iadesi istiyorum dedim cevap bekliyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Satıcı yeni key yollayacağını söyledi dün ama bugün cevap vermedi hiç yazdıklarıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Neyse paramın iade edildiğine dair mail geldi dahada almam gg den key falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 satıcının elinde olan birşey değil, adam para iadesi de yapmış. 13. de paniklemişin 15.de çözülmüş daha ne yapsın bu adam senin için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Satıcı için bişey demedimki başka forumlara bakarsan millet ağlıyor dolandırıcı diye son 2-3 gün içinde herkesin oyunları silinmiş herkes şikayet ediyor adamı ben bekledim sadece belki bir yanlışlık falan birşey olmuştur diye adamda paramı iade etti ben şanslıyım bu arada oyunları silinen parası iade olmayan baya bir insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 geçmiş olsun kanka.ne yapıyosun görüşemiyoruz bu aralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar