maesselam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi sağlam,masrafsız araçmı sizce? kesin alcam da araştırıyorum işte... yoksa bir tek alıp getirir hanıma teslim ederim 5 sene sonra satarsam vitodan iner fiorino ya binerim o kadar gınaa geldi.kaynanama gitmek için bile beni arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kesin alicaksan niye arastiriyorsun, sahibi oldugun surecinde ogrenirsin herseyini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 KHaRoN said: kesin alicaksan niye arastiriyorsun, sahibi oldugun surecinde ogrenirsin herseyini. abi bende mini cooper taraftarıyım da,az gençliğimizi hatırlayalım 81'liyim ama 2 çocuk beni 50 yaşında hissettiriyor:p ama bir arkadaş,kesinlikle alma ocağını batırır dedi...fiorino'yu almamak için bahane de arıyorum denilebilir.ama suzuki swift önerisi yapan arkadaşın dediğini de yapabilirim.4x4 hoş olmazmı yau:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 eşe fiorino alana kadar o kadar çok seçenek var ki cok fazla da ugrasmaya gerek yok bahane aramak için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi bak sıkıntılarımı anlatayım... 2 tane çocuğum var. bebek arabasız dışarı çıkmaz hanım bebek arabasını kapatamıyorum diye telefon açar.ne hikmetse açar :S 50 lira ile harikalar yaratır.bir bagaj dolusu ıvır zıvır alıp gelir. mart-nisan civarı,bagaj bagaj çiçekler,meyve tohumları v.s gelir evin bahçesine...bunu da ben yaparım yahu:S en iyisi ben fiorino alayım S: scenic v.s alsam batıracak en iyisi fiorino edit tıklayın gizli lan tıkla olm sakın ha sakın evlenmeyin aklınız varsa,gönüllü kölelik lan,seviyorum sevdiğim için gönüllü kölelik yapıyorum.tasma taksa gezdirse sesin çıkmaz o derece işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 maesselam said: abi sağlam,masrafsız araçmı sizce? kesin alcam da araştırıyorum işte... yoksa bir tek alıp getirir hanıma teslim ederim 5 sene sonra satarsam vitodan iner fiorino ya binerim o kadar gınaa geldi.kaynanama gitmek için bile beni arıyor sen plani yapmissin, kadinin da beynini yikamissin, ya da kabul ettirmissin. simdi burda vicdanini rahatlatmaya calisiyosun. git hatuna dogru duzgun bi araba al. en kucuk kazada hayati tehlikeye girmesin senin kucuk planlarin yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Muhittin abi? :D ahahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 marty net. ford b max falan bakin. fiorino ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Selam, O Fiorinonino'ya çocuk koltuğu falan nasıl takılıyor? NCAP'de test edilmiş mi? MPV dururken hafif ticari... bilemiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Esh said: Fiorino yu alali 1.5 sene oldu. Ondan sonra butun arabalar rolls royce gibi geliyo. Hani is goruyo hakkini yemeyelim ama mersodan sonra kalpleri kirar. esh chamur yankımı ? konuyla pek alakası yok ama ozel msj atmaya usendim pahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 camur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bu konu çok güzel. tutoriallara taşınıp sticky yapılsın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 toprak cicek tasimaya iyi araba da, yilda bir kere toprak tasinacak diye ticari alinmaz yahu. ncap sonuclari bu arada, donanimhaber forumlarinda gordum said: Önden çarpışmada aracın yolcu kabini stabil kalmayı başardı. Ön konsoldaki bazı parçaların sürücü ve yolcu için tehlikeli olabileceği açıklandı. Yandna çarpışma testinde mankenin göğüs bölgesindeki koruma yeterli görülürken, baş, karın ve kalça bölgesi iyi derecede korundu. Baş koruması için Nemo’da perde hava yastığı bulunmuyordu. Bu sebeple araç direk testinde puan alamadı. Arkadan çarpışmada koltukların sergilediği kamçı etkisi sönümlemesi zayıf bulundu. Çocuk mankenlerin önden çarpışmada başlarının aşırı hareket etmediği görüldü. Aynı şekilde yandan çarpışmada tüm mankenler sorunsuz olarak korundu. Ön koltuğa çocuk koltuğu montajında istendiğinde yolcu hava yastığı iptal edilebiliyor. Ancak bu konumla ilgili bilgilendirme yeterli görülmedi. Nemo, yaya güvenliğinde tamponu sayesinde maksimum not aldı. Motor kaputunun ön köşeleri mankene zarar vermedi. Çocuk mankenin de çarpışma anında motor kaputunda temas edebileceği bölgeler de iyi koruma sunuyor. Citroen Nemo’da ESP sistemi hiçbir donanım seçeneğinde sunulmuyor. Sürücü koltuğu için kemer hatırlatma sistemi standart. Yolcu koltuğu içinse tüm Avrupa ülkelerinde kemer hatırlatma opsiyonel olarak alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 citroen nemo demesi yaniltmasin, psa grubu ortak uretimi bu, ayni arac citroen nemo fiat fiorino peugeut bipper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Selam, Bipper ne yaaa!!! İsimleri tükettiler sanki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 selam ikizlerim var yardimcimiz + ikizlerin oto koltuklari, arabalari zartlari zurtlari derken, sifir olsun otomatik olsun dedik, MPV ler 70k fiyat cektiler.. Caddy aldim, az kalsin yeni doblo alacaktim, Allah korumus. Caddy otomatik muthis iyi bir araba, siddetle tavsiye ederim, ust pakedinde park sensoru, kararan aynalar, yagmur sensoru, yukseklik ayarli koltuk, ivir zivir bi ton guzelligi var. ben hormonlu jetta diyorum bendeki o pakedine ;) fiat in isciligi de, guvenligi de kotu.. icinde coluk cocuk tasicaksan, guvenlik onemli. benim esim, iyi sofordur mesela, kendi passati kadar seviyor benim caddy yi kullanmayi. hafif ticari diyorsan, kesinlikle vw veya mercedes e bak. baska alternatiflerin tamami tirt, heleki PSA lar direk tirt.. kimse kusura bakmasin. selamlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Selam, Köprü geçiliyor mu onunla? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 geciliyor abi.. ben sorun yasamadim simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 "roket adam" said: 200 bin km yeni oldu derken, kaç milyon km yol yapmayı planlıyordun abi :) yeni teknolojiyle 4m'u zorlayan arabalar var. mercedes bmw hatta ford gibi arabalarda 1m standart değer zaten. Bu arada fiorino ile ilgili fikrimi vereyim: bence uzak dur. çok takoz araba. şirket arabalarımız fiorino ama otomatik değil. arabada uzun yol gidemiyosun belin sırtın bacakların hep kasılıyor. vites geçişleri zor ve direksiyonu çakma hidrolik. ciddiyim. bizim lada'nın bir gömlek üstü sadece :P bide çok savruluyor araba ufak olmasına rağmen arkası atıyor diyebilirim. ben 30k'ya kadar ikinci el ford ya da honda al derim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar