Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 evet çogu kişini mutlu olup üzüleceği bir tarih ohh benim için az kaldı mis gibi kurtuluyorum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 walla beni bi heyecanlandıran hergün gittikçe yaklaşan ünv. sınavı war. son 26 gün. ühHhühü :-([hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 20 May 2003 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ehue :) sonra kurtuldun sayılır :-p oh bir tatil olsak kurtulsak pof :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 gerçekten de tatili öyle özledim ki nedense bu yaz birtürlü gelmek bilmedi benim için. doya doya yaşicam valla. tüm 1 senenin vermiş olduğu yorgunluğu hem yatıp ense yaparak geçirecem hemde bol bol gezerek, aşkımla geçirecm. aah ah! *! duygulanır..*[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 gerçi bi sıkıntıda ünv. sınavına girdikten sonra hangi şehir ve ünv. die başlıyodu sanırsam hikâkenin başı ama.. Neyse.. bilemiyorum yani.. :-P[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 gerçekten çok yavaş geçti... fazlası ile özledim oof off.. bu sene çok iyi değerlendirecem bende gel tatil! önemüzüdeki hafta mıçıcam zaten :( çok zor günler bekliyor olacak üst üste :( grr![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hayırdır nemiş o zor günler? kasma kendini fasla çatlarsın sora neme lazım :-P[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 :) sınav haftası.. özellikle bu dönem ve sene çok serbest bıraktım kendimi toplamam lazım poff :( üst üste sınavlar hemde ne kazıkları grr![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ehehhh geçmiş olsun. bisde gördük, bisde geçtik o günlerden. nasıl atıyodu şeyimis napcas die. :-P ama kendini kasmana gerek yok yanında oturandan (özellikle böle inek tipler wardır onların yanına) şöle gözünün ucuyla keserek al soruları :) ama sen beni dinlemesende olur sora hoca yakalar makalar benim başıma kalır bide ;-) sen en iyisi başla şimdiden azar azar çalışmaya ehehh.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 :) önümüzdeki hafta sonu başlıyıcaz mecburen :) inek tipler var yanımda :) hemde tam yanımda bir kız :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 24 mü son haftayı saymasak... Allaaaaaaaaaaaaah![hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bende öyle yapıyorum genellikle hafta sonlarınıda saymıyorum önümüzdeki haftadan itibaren :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bizim haziran 3 gibi falan kurutuluruz sonra 2 hafta kalıyor bana göre 1 hafta :) çok devamsızlık yaparım ben son haftada öyle olur snrm.. :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ne güsel walla bize müdür raporda aldırtmıyordu. okulun son gününe kadar geleceksiniz diyordu. bizde mecburen olağanüstü şartlar dışında (sevgiliyle buluşma,hastalanma Vs.) devamsızlık hakkımızı harcamamaya çalışıoduk. tabi benim ayırma gibi bi şansım olmadı sağolsun aşkım başımdan esik olmuyodu, hadi as, hadi geselim fln :) *! bi yerden aşkının sesini duyar gibi olur, susar :-P*[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 :) ben valla şimdiye kadar as madım asmış olsydım bizimkiler kötü yapardı :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 of of o tatil kumsal deniz özledim :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Evt ezik okuluma 17 kere daha gidicem ve ....... 3 aylığına da olsa ondan kurtulacam[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 17 kez?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hafta sonları okula gidilmiyor orc_lord :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 evet 17 iş günümü kalıyor bu durumda? olsun dershanesi olanlar :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Şu sınav bitsin var ya.. İyi de geçse, kötü de geçse, üzerimden öyle bir yük kalkacak ki. Anlatamam. Bıktım stresten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Zordur emde baya zordur bu sınav yaw basarılar dilerim bütün paticik e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 evet bende aynı fikirdeyim son 2 cümle ile iligili olarak :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 thanks. bide şimdi seneye ÖYS'ye (çift basamaklı sınava) döneceğinden herkes çok zor bekliyor soruları. bakalım nolcek. nese ben kaçıyorum, karnım acıktı bişiler atıştırim;-)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 o nasıl be :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar