shapshal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Selam, dmlere bi sorum olucak, siz dungeon master's guide'daki xp tablosunu mu kullanıosunuz? biz ilk başta öle oynuoduk pek güzel bi süre sonra nerdeyse zar atmadan adam öldürmeye başladı karakterler daha güçlü yaratıklar da hep yılda bir savaşılabilicek yaratıklar dragonlar gibi :D sonra ben daha bi kısıtlama getirdim oyuna xp daha az verdim gp daha az verdim bu sefer de adamlar yok çok zor oldu yok bilmemne demeye başladılar anlamıyorum ben bunları çok mu şımarttım ne :D Ne yapmalı ne etmeli iki tarafın da huzurlu oyuna dönmesi için?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 neyse boşver.. bi sigara ver bana. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 03 Kasım 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ne demek şimdi bu?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bi suru campaıgne settıng var...hıkayelerı ıncele cıkan yaratıkların ne kadar xp verdıgını bı gor...bıraz calısmayla xp dagıtımının nelere baglı oldugunu anlayacaksın..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: shapshal, 03 Kasım 2004 16:10 tarihinde demiş ki: ne demek şimdi bu? adam cok kasmıs bi suru sey yazmıs ama sonra vazgecmıs demek :)[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. -------------------------------------------- http://forum.hepdurgun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 tamam zaten msnden konuştuk uzun uzun bu ulvi frp üstadıyla :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yaw diyosunki adamlar güçleniyo bol bol XP alıyo...sende o na göre rakipler çıkar...çok zor bi şey değili...mevcut yaratılıarn HD lerini maksimuma ayarlıyabilirsin...yada savaşacakları npc lerin levellarını uçuk yapabilirsin...sonuçta o yüksek level lı yada hd li yaratıklar işte bu güçlü gruplar için üretiliyo :) sonra mis gibi mm2 var hatta mm 3 çıktı ...kaynak bol ...niye üzülüyosunki...sen ver XP leri ama almasınıda bil ...karıştır book of vile darkness'ı fln filan npclerini en acımasız büyü silah eşya ve classlarla donat :) DM in görevlerinden biri de Playerin işini zorlaştırmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bahsi geçen parti tek bir sorcerer ile maymuna çevrilecektir.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Oyunu yöneten kişinin tek görevi hikayeyi herkes için olabildiğince zevkli bir hale getirmektir. Olayın zorlaştırmak, kolaylaştırmak, yönetmek olmadığını hatırlatmak lazım arada. said: Hamatula, 03 Kasım 2004 19:53 tarihinde demiş ki:DM in görevlerinden biri de Playerin işini zorlaştırmaktır. [signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 haklısın sanırım macig :( bir anlık gazla söyledim öyle ...bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 O diilde ne güzel di exalted'da o solar counter attack mevzuu =)[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben mm1 ve 2ye baktım ama şu hd olayını çakamadım var mı anlatıcak babayiğit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 diyelim bir yaratık örneğin harpy : MM 1 de baktığında hp bölümünde 7d8(31) olarak gözüküyor.Burada verilen sıradan bir harpy ama bu demek değilki tüm harpylerin HDsi(hİt dice) 7 dir.En altlarda Advancement bölümünde (harpy için söylüyorum) by character class diyor.Bu demekki bu yaratıklara her hangi bir class eklenebiliyor.MM deki normak harpynin üstüne level 10 socerer ekleyebilrisin mesela.Bu da karakte yaratmak gibi...level 10 socerer in tüm base attack ve save lerini alacağı büyüleri vb şeyleri ayarlıyıp harpyinin statlarına ekliyorsun.Eğer 10 level socerer eklersen 17 HD li sayılan bir yaratık olur mesela.Yada bazı yaratıkların örneğin hell hound Advancement bölümünde belli bir sayı aralığı verir.5-8 HD(medium) 9-12 HD (large) bu durumlarda bu yaratığa class ekleyemezsin ama HD sini artırabilirsin.Mesela normalde 4d8 olarak gösterilen hell houndu 12d8 hd li yaparak hep CR sini artıtırsın hemde bir çok gücünü....Bir yaratığın HD sini artırdığında nelerini yükselteceğine bakmak için MM syf 290-294 aralıklı sayfalara bakabilirsin.(MM 3.5 için geçerlidir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Hit dice=1 => "me ork" Hit dice=3 => "Me big ork"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Eğer bir party rp yoluyla aldığı xpnin üç katını combat xp olarak alırsa o oyun hack'nslash olmuştur. Her iyi DM oyunculara az combat xp verip rp yolu ile xp kazandırmalıdır. Mesela iki arkadaşa öğretmek için generic campaignlerden birini oynuyorduk. gruptaki cahilliği dengelemek için sorcerer gibi büyü yapabilen bir cleric oynuyordum. Savaşın ortasında 0.level create water büyüsünü bir grup düşman üstünde kullandım ve hepsi dazed oldu, alakasız bir büyüyü güzel kullandığım için hayvan gibi xp aldım. Duvarı çamura dönüştürme de böyle bir durum. [Bu mesaj nightstalker tarafından 12 Kasım 2004 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar