Madturk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Oyunu pazartesi gunu eb games dukkanindan aldim. Tek kelimeyle super, Runnyeye dayim, nick Mady, su anda lvl 9 scout[signature][hline]Evercrack 2 Dark Elf bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningstarDspna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Oyunum gelince bende Runnyeye da olucam o zamana kadar kimse almazsa Morningstar nicki ile oynuyucam destek olursun artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 amazon kalleslik etti 8'inde cikacak diye aldik hala yok ortada. persembeye sarkti saliya bekledigimiz pislik. bu arada mad, sen LAde degil miydin? bu runnyeye icin avrupa serveri diyorlar... [Bu mesaj AssassiN tarafından 10 Kasım 2004 04:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Banada geldi.Cd-Keyler çok şükür bende Runnye'deyim.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Geliyoz Mad, az kaldı sabret sık dişini. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 x [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 10 Kasım 2004 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 e bize nezman gelcek lol :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Runnyeye bana 900+ ping verdi storms veya valor'da oynayacak olursa haberim olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Goering Oyunu Nerden Buldun. Ben Amerikadaki Arkadaştan CD-keyleri Aldım. Fakat Beta Everqest Dosyalarıyla Oynayabilecegimi Sanmıştım. Fakat Oynanmıyor. Bana Şimdi Oyunun CD Lazım. Bana Ulaştırabilirmisin ?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bende isteremm ... allahım bir iyilik yap şu kullarınada avaturk'ten alanlara bayrama yetişsin eq2ler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 heyyt nerde lan avaturk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 madturk amerikada oturuyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 oyun 10 cd resmen. gorunce korktum.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 su anda serverdown bir kac dakikaligina, buraya bir kac not dusuyim dedim, assasin cok iyi char, dps konusunda wizardla es deger. onun disinda fighter ver priest'e cok ihtiyac oluyor, her gruba en az bi fighter ve iki cleric gerekiyor lvl 15 ile lvl 20 arasinda. assasin scroll bulan olursa saklasin benim icin alirim :)[signature][hline]Evercrack 2 Dark Elf bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar