Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 edisonun çocuklarının kandırmacası mı bilmiyorum ama insan cildine zararlı ışımalar yaptıklarını okudum ne yapacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 internet https://www.google.com.tr/search?q=tasarruflu+ampuller+uv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bilumum dalgalar insan sağlığına zararlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 öyledir de genelde bilgisayar karşısında oturyorum tam üstümde bu lambalardan var yüzümde güneşe maruz kalmış gibi izler çıkıyordu anlam veremiyordum buna bağladım ben ha monitör radyasyonu için ayrı konu açalım ya da lcd ışıması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 allahın tecellisi güneş ışığından gayrısı mekruhtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 çoğu zarar olan şeyin azı da günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ginaly said: allahın tecellisi güneş ışığından gayrısı mekruhtur. ahahaa koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 benim yattığım ve bilgisayarımın olduğu odada tavanda tasarruflu ampülden var, bi de liseli odalarında olduğu gibi duvara çevirdiğim çalışma lambam var tasarruflu. bunların her ikisi de tasarruflu lambalardan. üzerimde garip bir hissiyat bıraktığına eminim. çalışma odamda ise bildiğimiz eski tip tungstenli ampüllerden var üç adet, bir tane de tasarruflu var. tasarruflu olanı hiç yakmıyorum. sadece tungstenli olanları yakıyorum. sanki daha az yoruluyormuşum gibi oluyor orada bulunduğum zamanlarda. tasarrufluların olduğu odada uzun saatler oturunca yorgunluk çöküyormuş gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://hizlihaber.com/haber/uzun-sure-tasarruflu-ampul-isiginda-oturmak-sagligimiza-zararli-3629.html Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisliliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Osman Çerezci, tasarruflu ampullerin güneş ışığı gibi etki yaptığını, uzun süre maruz kalınması halinde cilt ve göz sağlığına zarar verdiğini söyledi. Çerezci, “Uzun süre kalınan oturma odası ve çocuk odalarında tasarruflu ampul tercih edilmemeli." dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar