Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tasarruflu lambalar

Rerore

Öne çıkan mesajlar

benim yattığım ve bilgisayarımın olduğu odada tavanda tasarruflu ampülden var, bi de liseli odalarında olduğu gibi duvara çevirdiğim çalışma lambam var tasarruflu. bunların her ikisi de tasarruflu lambalardan. üzerimde garip bir hissiyat bıraktığına eminim.

çalışma odamda ise bildiğimiz eski tip tungstenli ampüllerden var üç adet, bir tane de tasarruflu var. tasarruflu olanı hiç yakmıyorum. sadece tungstenli olanları yakıyorum. sanki daha az yoruluyormuşum gibi oluyor orada bulunduğum zamanlarda. tasarrufluların olduğu odada uzun saatler oturunca yorgunluk çöküyormuş gibi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

http://hizlihaber.com/haber/uzun-sure-tasarruflu-ampul-isiginda-oturmak-sagligimiza-zararli-3629.html
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisliliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Osman Çerezci, tasarruflu ampullerin güneş ışığı gibi etki yaptığını, uzun süre maruz kalınması halinde cilt ve göz sağlığına zarar verdiğini söyledi. Çerezci, “Uzun süre kalınan oturma odası ve çocuk odalarında tasarruflu ampul tercih edilmemeli." dedi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...