Spartan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Motorola SB5100 modeli. (motorolanın şu anda en üst modeli) kablonet almayı düşünen arkadaşlar varsa hesaplı veriyorum. 0 gibi zaten çok temiz ve az kullandım. garantisi halen devam ediyor. motorola distrübütöründen alınma.faturası, tüm kutu içeriğiyle birlikte. Modemin linki, tıklayın. yenisi 80 dolar + kdv, ben 50 dolara satıyorum. sadece ciddi arkadaşlar msg atsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 SB4200 ile arasındaki fark nedir?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bilemiyorum siteden bakarsan sb4100 de vardır orada. bunda standby a alma da var. özellikleri: DOCSIS™ 1.1 and 2.0 CableLabs® Certified™ New, compact design that is a stylish and clutter-free addition to virtually any desktop Top-mounted stand-by button enhances network security to end-user 10/100 Base-T Ethernet and USB connectivity Front panel LEDs and built-in HTML-based diagnostic user interface for easy troubleshooting OS Compatibility: (for Ethernet connectivity) Windows® 95/98/2000/Me/XP, Macintosh®, Linux and UNIX; (for USB connectivity) drivers WHQL certified for Windows® 2000/Me/XP Integrated A-TDMA and S-CDMA technology - capable of providing up to 30 Mbps upstream data rate Capable of downloading at speeds up to 100 times faster than 28.8k analog phone modem* Supports up to 32 users (1 via USB and up to 31 via Ethernet or 32 users on Ethernet) No telephones lines needed - always on, always connected [Bu mesaj Spartan tarafından 05 Kasım 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 eski motorola modellerinde her türlü hack'i uygulamak daha kolay =) pek avantajı yok yeni modelin alıcak arkadaşlara söyleyeyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Goering, 11 Kasım 2004 20:49 tarihinde demiş ki: eski motorola modellerinde her türlü hack'i uygulamak daha kolay =) pek avantajı yok yeni modelin alıcak arkadaşlara söyleyeyim arızalı mısın? satışı bok etmek için ne diye mesaj atıyorsun?! [signature][hline] [Bu mesaj Spartan tarafından 12 Kasım 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar