knoxville Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bi anda oldu anlamadım. bilgisayara reset atim dedim. biri 80 dieri 120 gb olan sata hdd'lerimi görmedi bi daha. kabloları çıkarıp taktım oldu. ama sonra tekrar gitti şimdi hiç bi şekilde düzelmiyor. önerileriniz görüşleriniz nedir efem? sorun nerde olabilir?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 makinene sata larin driverlarini baştan kur[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 tekrar nasıl yüklicem ki? format atmadan nasıl tekrar tanıtabilirim? f6'ya basıp driver yüklüyorum sonra restart atınca kayboluyo yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 xp setup ile denedim yine olmadı. bari format atim dedim. ama driverları yükledikten sonra yine görmedi. sorun başka ne olabilir? 2 ayrı sata hdd'mi de görmüo. ne olabilir? güç gitmiyo olabilir? başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 biostan on-board sata nin on olmasina dikkat et.[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bir laf insanın ağzından mı alınır? board ayarlarındandır muhtemelen.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 urza gel bak allah aşkına şuna =) biosta bulamadım sata ile ilgili bişey. zaten bi keresinde gördü sonra restart attım görmedi bi daha restart attım gördü böyle garip şeyler olmuştu. ama artık tamamen gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bi görüp bi görmüyo diye arkadaş temizlik olayına girelim dedi. bütün kasayı söktük işte. temizleyip anti statik sprey sıktık. herşey düzeldi şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ilginç :) neyse sorunun düzelmiş olmas sevindirici[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ilginç gerçekten. benim aklıma gelmedi ama arkadaş ramleri için aynı şeyin başına geldiğini söyleyince denemekten bişey olmaz dedim.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 anti-statik sprey monitorlere toz tutmasin diye sikilir. isin komik yani iletkendir ve sanslisin ki yakmamissin biseyleri[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 jumper cıkmıs olmasın?[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hepsini okumamıstım.duzeldiyse ne mutlu :D[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar