Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 biraz acil diye buraya açıyorum baya bi noob sorusu hatta :> 20-30 kadar yer işareti/bookmark var bunlara nereden ulaşabilirim kayıtlı bi text dosyası var mıdır ? formatta gg olsun istemiyorum tek tek c/p save yapamayacagım akdarda fazlalar.
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 chrome'un sync olayı var, gmail hesabınla eşleştirirsen formattan sonra da tüm bookmark, extension vs.yi kullanabilirsin sıkıntısız
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 google hesabınla senkronluyor. pc den fav ladıklarımı teldeki google chrome da görüyorum falan dsf
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 synce gerek yok aslında, yedek alabiliyorsun istersen. türkçe chrome kullanıyorsan eğer yer işareti yöneticisi > düzenle > yer işaretlerini html dosyasında aktar sonra kaydettiğin bu htmlden formattan sonra aynı yöntemle içe aktar seçeneğiyle ekleyebilirisn hepsini
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 evet aluriel söylediğini farkettim html olarak kaydetti,syncta ettim teşekkürler herkese
Ren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 sync olayı baya iyi birşey yalnız, bookmark yedeği aldığınız zaman sadece bookmarklar kaydediliyor. eğer sync yaparsanız yeni kurulan chromea eski eklentiler filan da otomatik olarak kuruluyor.
Öne çıkan mesajlar