kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bende bi tane buldum kör bir çiçek satıcısı aynı eski türk filmlerindeki gibi hep istediğim şeydi[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kemal Sunal ın bır fılmınde wardı kor bı cıcek satıcısı aklıma hemen o geldı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kermit_frog Sana da hayırlı olsun kardeş ne diyelim....!![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Rewendor, 11 Kasım 2004 00:23 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 10 Kasım 2004 20:32 tarihinde demiş ki: elektroniği bilmem ama bilg.müh.ü bilirim :) , baya iyi oluyo , rahat anlaşılıyor (nede olsa aynı kafada adamlarız :)) Eyvaaaaahh.... :) niye eyvah dedin :) dünya benim gibi bir kaç kişiyi daha kaldıramazmı :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Gadabriel, 11 Kasım 2004 00:18 tarihinde demiş ki: Bi bayanla yapılan dostluğun sonu aşktır dostum... Ayrıca arada sevgi gibi bi etken var onu naapacaz dimi yani ouch..maalesef bazen öyle oluyor...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bazen değil genelde öyle oluyor... Onunla yaşadığım dostluk beni hiçbirşekilde tatmin etmezdi zaten. Onu seviyorum![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ssu yoksa birazdan lightsaber ımla dalacam sana!:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 benim çook iyi bir dostum var ve ikimizde kendi yolumuzdan gideriz , her türlü sırrı paylaşırız ancak sadece arkadaşız ... Demekki olmuyormuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Genelde dedim zaten...istisnalar hariç.[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Benim de var öyle bi arkım. Önce sevgili olmak niyeti ile tanışıp kaynaştım (kendileri de çok güzel bi hatundur) ama kıza aşık olamıyorum istesemde çünkü çooooookk iyi bir arkadaşım oldu. Onla vakit geçirmek çok eğlenceli ama o elektriği alamıyordum zorlasam da kendimi :) Çok da iyi anlaşıyoruz karşılıklı. En azından çok iyi bir arkım oldu bu vesiyle :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Silthanas, 10 Kasım 2004 20:24 tarihinde demiş ki: hay penisi kopasicalar.. - Evet silth gerildi, selam veriyor... Mökhemmel bir beddua.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 dostum ile başlayan cümle kuranları zenci sanıyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 haydi gelin bir zenci öldürelim çünkü onlar kötüdür kaka renklidir :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar