Seele Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Simdi elimde bir dosya var. Bu dosyada cesitli bilgiler var. yazi, ses(müzik), resim ben bunlari ayirmak ve okumak istiyorum. Bunu nasil yapabilirim? c# yada java'dan örnek verirsiniz süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ascii'de 28 no'lu karaktere denk gelen noktalari bulup oralardan boleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Yok mu abi bunun bi uzantisi, formati, standardi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 linux'a at, script yaz 2 sn de ayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 formati standardi hic bisiyi yok. blackbox bi nevi icindekiler ama kesin. yazi+resim+müzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 dosya bildigimiz siradan dosya turlerinin binary olarak pes pese eklenmesi sonucu elde edilmis tek dosya mi random programin birinden cektigin data mi video mu sunum mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 uzantisiz dosya mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Seele said: formati standardi hic bisiyi yok. blackbox bi nevi icindekiler ama kesin. yazi+resim+müzik. spesifikasyonu yok mu bunun su anda gozume kestirdigim uc dosyayi random karistirip al kullan diye versem sana randomize etmek icin kullandigim seedi otu copu bulup geri mi gideceksin hayir nasil karistigini bilmiyorsan cope atacaksin bunu nasil olusturmus ureten amcalar o konuda bilgin yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Seele said: formati standardi hic bisiyi yok. blackbox bi nevi icindekiler ama kesin. yazi+resim+müzik. Humm. Dosya formatlarinin genelde belli bir header'lari oluyor. Atiyorum. Belli animated gif'lerin ilk 5 karakteri GIF89 seklindedir, sonrasinda binary olarak devam eder. Senin de ihtiyacin olan bu tip header'lari yakalamak sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 nasil üretilmis hic bilgim yok. ayrica dosya uzantisinin anlami yok. editoru zarti zurtu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 okul odevi mi bu kadar egzantrik bir sey anca odev olabilir nereden geldigini soyleyerek baslayabilrsin, bir iki level sonra cozume ulasiriz insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Hex editor ile ac bakayim bi neler goreceksin ? Bir de paylasabiliyosan paylassana. Merak ettim, kurcalayayim azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 di said: Ascii'de 28 no'lu karaktere denk gelen noktalari bulup oralardan boleceksin. asdasda bir an durdum ve düşündüm nedir bu die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ahah. Konunun girisi boyle olunca dayanamadim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ooo süper konu, üstatların postunu bekliorm bende. bide gelmişken, kendi file tipimizi oluşturmadan da bahsedebilirsiniz =) di'nin dediği gibi bi header zart zurtu olması gerekio dimi. şunu buldum bak http://docs.oracle.com/javase/7/docs/api/java/nio/file/spi/FileTypeDetector.html bu clasınn probe die methodu var, filedada var aynısı işte onu kullanabilirsin sanırım. (java 7 ama ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mime type Bu herif olmadan file meta dataya erisemezsin eger type safe file yoksa elinde. Eger custom merger kullanilmissa, ornek: Blizzard in kullandigi content dosyalari, bunlarin decompose eden tool lari olur belli algo ile, o algo open source degilse yine decompose edemezsin. Audio-video lar icin istisnalar kaideyi bozmaz, mime type file in header inda mevcuttur, damarlarindaki bu asil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar