Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 dalak yok muafım yalnız iş baydı, şöle deniz kenarı jandarma olursa gitmek istiyorum hem muaf hem asker olmak istiyor sempatikliğinden iş çıkar mı ya da sağlık raporunu eşleştiriyorlar mıdır asker kaçağım diye gidip düzgün birlik çıkmassa raporu gösterip salın beni diyebilirim miyim herkes kaçıyor değişiklik olsun dedim
HosH Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bende bişey soruyum yeni konu açmadan.geçen sene haziranda muayene oldum tecil için.Bu sene agustosta tecili bozdurdum aralık celbine.Agustostan başından beri panik atak rahatsızlıgım var, ilaç kullanıyorum askerede gitmek istiyorum tekrar muayene yapılcak mı yoksa rapor alıp götürmem gerekir mi?
Komm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 HosH said: bende bişey soruyum yeni konu açmadan.geçen sene haziranda muayene oldum tecil için.Bu sene agustosta tecili bozdurdum aralık celbine.Agustostan başından beri panik atak rahatsızlıgım var, ilaç kullanıyorum askerede gitmek istiyorum tekrar muayene yapılcak mı yoksa rapor alıp götürmem gerekir mi? Rapor al, birliğe katılınca zaten tekrar kontrolü olur, o zaman durumunu anlatır raporunu gösterirsin.
PZero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ilk etapda acemi birliğine gideceğin için askeri gidip iyi biyerse kalayım deme lüksün yok . ama şöyle birşeyde var acemi birliğine gelip aşırı kılolu olduğu için hava değşimi alarak askerlik yapanda vardı. sende askerlik boyunca öle hava değşimi alıp bitirme ihitmalin olabilir .
Komm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Yanlış hatırlamıyorsam, kısa dönem ve uzun dönem askerlikte 3 aya kadar hava değişimi askerlikten sayılıyor, toplamda 3 ayın üstüne tekrar hava değişimi alınması durumunda alığındığı süre kadar askerliği uzatıyor. Yedek subaylık çıkması durumunda ilk 3 aylık temel eğitimde belli süre hava değişimi alınması durumunda -ki o süre en fazla 40gün kadardı sanırım- devre kaybı oluyor yani askerlikten sayılmıyor. Birliğe yeni katılınlara tekrar sağlık yapılıyor, raporunu gösterdiğinde muhtemelen askeri hastaneye sevk ederler orada askerlik hizmeti sırasında yapamayacağın çeşitli konularla ilgili muafiyetlerin belirtildiği rapor verirler. Hava değişimlik bir durum olacağını sanmam.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 İş baydıysa evde otur.Askerde paramı veriyorlar ?
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 kelebekler vadidisinde gönüllü olarak çalış sezonda . hem tatil hem iş. p.s: bende muafım askerlikten.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 sen kaçak değil miydin ninja
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 cıx değilim 2006- 2010 arası kaçaktım. sonra artık kaçmayacağım dedim.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 allahın emirlerine karşı çok kayıtsızım =)
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 askerlikten kaçmayın olm! yapın, adam olun
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Noyzura said: allahın emirlerine karşı çok kayıtsızım =) aferin lan. çarpık smiley gitmiş. adam olacaksın inşâalllah
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 dasaaa said: Noyzura said: allahın emirlerine karşı çok kayıtsızım =) aferin lan. çarpık smiley gitmiş. adam olacaksın inşâalllah internet ortamlarımda lanlı lunlu yaklaşımlarla tuhaf bir samimiyet(sizlik) kurma çabasında olan tiplerede hep ayar olmuşumdur. umarım sende adam olursun.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 dahi anlamına gelen de ayrı olacak orada abi.. sori for your lots
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 de da eki düzeltme çabaların durumunu toparlamıyor ama çok ilgiliysen bu konuda yazılarıma redakte işlerim için kullanabilirim =)
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 amacımız adam olmana yardımcı olmak lan. korkma o kadar.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 @nevruz: ;D ← şunu bıraktın ya. bak o bile ülke için, vatan ve millet için bir kazançtır. inşâallah daha da iyiye gittiğini göreceğiz evladım. abiniz sayılırız biz senin.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 dahi anlamında de da eki düzelterek kendini kendini dahi sananlardan korkmak yerine onlara gülümsüyorum ama bu kadar komik bir şekilde komplekslerini kusmayı kesersen adam olma yolunda gerçekten büyük bir adım atmış olursun ve sonra belki bende seni örnek alarak daha da doğru bir adam olurum belki =)
Öne çıkan mesajlar