Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda olan oldu...


BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Sefgili pepelek müritleri, dün gece hayırlara vesileolan bir rûya gördüm. Efendim şimdi bizimpepelek camiasına son 3 gündür yoğun olarak katılım göstermekteyim bilsisayarın başında oturuyorum arka fonda müzik, bir yandada ICQ sistemi ve karşımda tek bir explorer penceresi açık (arada 2 oluyor bu pencereler) ve o pencerede bilin bakalım hangi mübarek site var. Pelpelek tabii ki. Neyse efendim şimdi hayırlara vesile olacak olan rûyama gelirsek, dün gecerüyamda yine pepelek penceresi açıoyorum bir de bakmışım ki ismimin altında bir sürü isim ve sıfatlar var aman yarabbim diyorum bu kadar da uzun olamaz bu ama öyleydi efendim Allah'ıma bin şükürler olsun ki altımda bir Bonzi avatarı yoktu ya da "Demokrat Goril"gibi ibareler yoktu.
Esenlikle kalınız efendim
bir de rûya yorumnlamayı bilen birisi varsa iki rekat yorumlasın lütfen.
b@bs th3 k3nk plzzz[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

ICQ:84232487
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin popon acik kalmis uyurken o anlama geliyor bu rüya :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!


Querquobad Quane [SnowLords]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...