BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Sefgili pepelek müritleri, dün gece hayırlara vesileolan bir rûya gördüm. Efendim şimdi bizimpepelek camiasına son 3 gündür yoğun olarak katılım göstermekteyim bilsisayarın başında oturuyorum arka fonda müzik, bir yandada ICQ sistemi ve karşımda tek bir explorer penceresi açık (arada 2 oluyor bu pencereler) ve o pencerede bilin bakalım hangi mübarek site var. Pelpelek tabii ki. Neyse efendim şimdi hayırlara vesile olacak olan rûyama gelirsek, dün gecerüyamda yine pepelek penceresi açıoyorum bir de bakmışım ki ismimin altında bir sürü isim ve sıfatlar var aman yarabbim diyorum bu kadar da uzun olamaz bu ama öyleydi efendim Allah'ıma bin şükürler olsun ki altımda bir Bonzi avatarı yoktu ya da "Demokrat Goril"gibi ibareler yoktu. Esenlikle kalınız efendim bir de rûya yorumnlamayı bilen birisi varsa iki rekat yorumlasın lütfen. b@bs th3 k3nk plzzz[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bu rüya demekki tez zaman mephisto_ nickli kişiye bir avatar konulmalı[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 AMAN SABAHLAR OLMASIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightshade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bonzi kimdir?Neyin nesidir?[hline]Nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bonzibuddy hani şu nukebasliklikiz a verilenden[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 icqda yavuz die bi tip gelmişti sitelerini tanıtması için rüya tabiri sitesi warmış www.tabirci.com[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 omg kabus be[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Senin popon acik kalmis uyurken o anlama geliyor bu rüya :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 karabasan[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 AMANIN GULYABANİ GELMİS SANA!!! *!SURATINA TÜKÜRÜR* ŞEYTANLAR ÇIKSIN AMAN AMANNNNN[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar