KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 selam almanyada bir üniversiteye master için başvuracağım. 2 farklı bölüme başvuracağım ve 3 seçeneğim var. 1.si makina yüksek lisansı 2.si için de otomotiv müh. ya da mekatronik düşünüyorum. çalıştığım süre boyunca elektronik adına bir hayli şey öğrendim mekatronik için hevesliyim ancak ne kadar zor olduğunun da farkındayım. otomotiv müh. içinse hem istediğim hem de geleceği olan bir meslek diye düşünüyorum. kafa biraz karışık anlaşıldığı gibi. sizin fikirleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 otomobilde evet gelecek var ama önümüzdeki 5-6 yılda biraz daha belli olacak şu anda ortalık bulutlu sektörde büyük değişimler olacak mekatronik her zaman mekatronikdir tabii daha çok uzun yıllar iş hacminde daralma olmaz ama zorlanacağını düşünüyorsan biraz daha durumu irdele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 hangi okullar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Almanya Teknik Üniversitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 BabacumMostors said: otomobilde evet gelecek var ama önümüzdeki 5-6 yılda biraz daha belli olacak şu anda ortalık bulutlu sektörde büyük değişimler olacak mekatronik her zaman mekatronikdir tabii daha çok uzun yıllar iş hacminde daralma olmaz ama zorlanacağını düşünüyorsan biraz daha durumu irdele çok makinacı var mekatronik master yapan ben de ne yapar eder kasarım ancak otomotiv aklımı bulandırıyor biraz. bir özellikle cad ve cae yönüm ağır basıyor otomotivde daha çok iş tutturabilirim diye düşünmüyor değilim.. bu arada totem yaptım üni adını vermiyim:) almanca bölüm olacak sadece:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 paralı mı yapcan burs buldun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 "nutella yerim" said: paralı mı yapcan burs buldun mu paralı yapmak gibi bi olay yok aslında çok kaşınmıyosan. devlet üniversiteleri dönemlik maksimum 500euro sadece devlet senden 15000euro görmek istiyo bloke hesapta hani buraya gelip sürünme diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 mekatronik diyorsan benim okula gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 mekatronik diyosan TUM'a git yada bizim okulda da master var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mekatronik diyosan Cybertron Politeknik en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 skynet teknik üni'ye gitme. hocaları çok kötü diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 stahp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 @seele senin okul hangisi? @mulgear TUM'a geçen sene Computational Engineering için başvurdum red aldım O_o arkadaşım TUM'da araştırma görevlisi biomedikal üzerine, CompEng'deki araştırma görevlileriyle konuşurken şöyle bi muhabbet geçmiş -CompEng'e alacak makina mühendisi bulamıyoruz gelenlerin hepsi ya elektronikçi ya da bilgisayar mühendisi mak.müh. bulsak alımı ciddi olcumde kolaylaştırıcaz -ulan arkadaşım başvurdu kol gibi CV'yle niye almadınız? -O_o evet malesef hayalim olan bölüm olmadı ben de soğudum -_- :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 KidLazer said: "nutella yerim" said: paralı mı yapcan burs buldun mu paralı yapmak gibi bi olay yok aslında çok kaşınmıyosan. devlet üniversiteleri dönemlik maksimum 500euro sadece devlet senden 15000euro görmek istiyo bloke hesapta hani buraya gelip sürünme diye. onu kastetmemistim yine okurken kendi masraflarını cebinden vericen seni finanse eden bir yer yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Seele said: mekatronik diyorsan benim okula gel. ora nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 KidLazer said: @seele senin okul hangisi? @mulgear TUM'a geçen sene Computational Engineering için başvurdum red aldım O_o arkadaşım TUM'da araştırma görevlisi biomedikal üzerine, CompEng'deki araştırma görevlileriyle konuşurken şöyle bi muhabbet geçmiş -CompEng'e alacak makina mühendisi bulamıyoruz gelenlerin hepsi ya elektronikçi ya da bilgisayar mühendisi mak.müh. bulsak alımı ciddi olcumde kolaylaştırıcaz -ulan arkadaşım başvurdu kol gibi CV'yle niye almadınız? -O_o evet malesef hayalim olan bölüm olmadı ben de soğudum -_- :p ben de tum'a başvurduydum lisans için mekatronik'e almadılar :( neyse burda informatik okuyorum mutluyum dfgdfg orhan la OS dersi var skriptler ingilizce ödevler ingilizce ama adam dersi almanca anlatıyo var mı böyle hıyarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 @mulgear TUM bi enteresan yahu hakkaten tamam dünyanın en iyi 100 üniversitesinde de rejection veriyo sebep diyorum yanıt atmıyo! yani en azından rejection sebebini bilmek hakkım diye düşünmüştüm neyse geçti gitti napalım:) @nutella evet doğrudur şekerbankın yurtdışı eğitim kredileri var onu kasmayı düşünüyorum ama herhangi finansal bir destek almayacağım (burs vs gibi). he oraya gidip eğitime başladıktan sonra burs başvurusu yaparım çıkar o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 mulgear6 said: orhan la OS dersi var skriptler ingilizce ödevler ingilizce ama adam dersi almanca anlatıyo var mı böyle hıyarlık tam türk kafası ahahasdf, "almanca"yı çıkart yerine "türkçe" koy alsana türkiyede yabacı dilde üniversite eğitimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 @kid Abi onun bi basvuru sayfasi var oraya sana verdikleri numarayi filan girersen nedeni yazar. Puanin yetmemistir ottur boktur filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 babacum almann egitim sistemini kendi egitim sisteminle karsilastirmissin. yapma bunu yapma gercekten. alman egitim sistemi 4'le carpar ikiye böler sonra karakökünü alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 @mulgear tum sayfasında var rejection letter diye ama açıklama yok mail atın diyo attım ama yanıt yok @seele hocam biliyorum ilk defa başvurmuyorum notların dönüştürülmesi vs. hepsinden haberim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Bölümler ingilizce mi almanca biliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 GEd said: Bölümler ingilizce mi almanca biliyor musun ? istediğim 2 bölüm de almanca..almanca kursuna başlayacağım gitmeden belirli bir seviyeye erişmek için.. öncelikli olarak okulun APC (academic preparation course) sistemine başvuracağım. dolayısıyla APC ile başlarsam hem yoğun almanca göreceğim hem de varsa bölümle uyuşmayan dersim onları alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 KidLazer said: @mulgear tum sayfasında var rejection letter diye ama açıklama yok mail atın diyo attım ama yanıt yok @seele hocam biliyorum ilk defa başvurmuyorum notların dönüştürülmesi vs. hepsinden haberim var ben notlar icin bisi demedim ama dogrudur. gel sen mübarek bize gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 KidLazer said: GEd said: Bölümler ingilizce mi almanca biliyor musun ? istediğim 2 bölüm de almanca..almanca kursuna başlayacağım gitmeden belirli bir seviyeye erişmek için.. öncelikli olarak okulun APC (academic preparation course) sistemine başvuracağım. dolayısıyla APC ile başlarsam hem yoğun almanca göreceğim hem de varsa bölümle uyuşmayan dersim onları alacağım. Ilmenau mu basvurdugun okul ? :) Almanca hic bilmeden gelmek buyuk macera. Kolay gelsin simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar