kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 xp yi kullanmaya başladığımdan beri bi sürü problemle karşılaştım ancak bu seferki bayadır var ve rahatsız etmeye başladı açıkçası sorun şuki nette download yapıyorum bilgisayarı açık bırakıyorum misal akşam yatarken sabah kalktığımda ya makina reset yemiş gibi duruyor yani anlam veremiyorum bu gün ise şahit oldum kullanırken kendi kendine restart attı trojan veya virüs gibin birşeyin olacağını zannetmiyorum bu tür programlar her xp kurmamda yaşanırmı ki ? bunun bir ayarı varmıdır ya benim anakartımdan kaynaklanan uyumsuzlukmudur nedir..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bendede oluo gece açık bırakmam gerektiğinde win98 i açıyorum[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 "Bekleme modu" falan filan olabilir, Denetim Masası'ndan Güç'e gel, ayarlara bak, büyük ihtimalle oradadır. Yalnız, dl sırasında makina idle olmuyorsa bilemeyeceğim.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 idle nedir ? bu arada gözümün önünde derken mouse ile winamp ı açıyordum yani beklemeden kaynaklanacak bişey olacağını zannetmiyorum ama..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Idle ile kastım, sistemin boş durması.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 stylexp kullaniyormusun? bende benzer problem stylexp kullanirken vardi, sildikten sonra duzeldi? (stylexp cpu usage'i bayagi arttirdigi icin diger aktif programlarda olunca %100'e cikiyordu usage o sirada kitliyordu)[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Telnet servisini kapat aciksa.[signature][hline]bayat ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 style xp kullanmıyorum :) bu arada telnet servisi nedir ya biraz açıklarmısınız ? yardım ederken bari detaylı yardım edin laf söleyip gitmeyin :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 al işte gece 01:00 de bıraktık dl ye sabah kalktığımda bilgisayar restart yemiş.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bende de son 2 gundur aynı şey oluyor.Bılgısayarı yuklemesı ıcın bellı sure bırakınca res atıyo ama mavı sıfre gırme ekranına gırıyo.Burdan sıfreyı yazıncan kabul etmıyor.Gıcık bişey virus gırdı temızledım zor da olsa ama hala bu problrm devam edıyor.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 -Kaspersky antı-hacker kullanıyorsan(antivirüste dahil) -Oturdugunuz evde voltaj sapıtıyorsa -Power Management ayarlarını kontrol etmedıysen -Herhangı bır programa ısını bıtırınce resetle komutu gırmışse -Wındows update ayarlarını kurcalamadıysan -Yada virüs, worm benzeri bişi girmişse...vs..[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ekleme : svchost.exe veya svmhost.exe hata veriyorsa...[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ya bende svchost hatası werio cidden aynı sorun oluo napcm peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 voltajdan olabilir mi acaba ?..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mümkün. Sen benim dediğim yere baktın mı?[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 baktımda orda bişey bulamadım. :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ups almayi dene. voltajdan gidiyodur. [Bu mesaj riglous tarafından 10 Kasım 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 svchost.exe sizin müdahaleniz dışında hata veriyosa service pack 1 i yükleyin (2 yi kesinlikle yüklemeyinde) yada bağlantı ayarlarını baştan yapın[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ısınmadan da olabilir bir ihtimal[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ısınmadan nasıl restart atar makina restart atınca soğuyormu ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 valla yazın benim başıma çok geliyodu havalar sıcak olunca etkiliyor mu ne anlamadım :) Ekran Kartının üzerinde fan yok biraz oyun oynardım şak dıııt res atardı direk öle işte makine deil mi demir yığını :lol: Allahtan fan aldım şimdi yazın kapamıom bile.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 allah allah . ya cuma günü ankaraya gidicem back to the future triology cekiyorum bayram süresince açık bırakmayı planlıyordum da böle yapacaksa suya düşücek heralde.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 valla garip bi bayrama gitmeden önce bakıma götür durumu anlat olursa açık bırakırsın :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 eğer işlemcin hyper threading ise internet explorerla çakışıp restart atabilir. microsoft patchini çıkarmış olması lazım. onun dışında anakartında bir problem olabilir. ( eskiden bilgisayarı açık bıraktığımda ısınmaya başladığı anda restart atardı anakartım değişti düzeldi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 niye kimse kasanın güç kaynağından olabilir dememiş ? :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar