barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ya bunun adı nedir? checksum screen mi nedir? gigabyte anakart var. ahci mode a aldığımdan beri windows açmadan önce illa bi sayıyor harddiskleri, hangi slottalar vs diye. ide mode da yok böyle bişi. eh ssd kullandığımdan ahcide kalmam lazım. yok mu bu kontrlu atla gibi bir seçenek. adını da bilmiyorum ekranın aratamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 abi hepimiz power tuşuna bastıktan sonra tuvalete gitmiyo muyuz, ben görmüyorum açılışa dair hiçbişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 * balıklama dalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sun screen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 post most ile olmuyor guru bey. illa klavyeme pizza döküldü napalım diye mi gelicez. al sana soru işte. adı ne bunun arkadaşlar. bilene aferim var. dürümden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 post iste power on self test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sdfsfdasfd. harbi mi lan. ben de hani postum bulunsun filan diyosun demiştim. dur bi araştırayım kapatmanın yolu var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 dsjfsjdsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 barbu said: sdfsfdasfd. harbi mi lan. ben de hani postum bulunsun filan diyosun demiştim. dur bi araştırayım kapatmanın yolu var mı. power on self test yazısını gördükten sonra baş harflerini birleştirdin di mi teyit için hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 adam resmen biri bu soruyu sorsa da böyle cevaplasam diye beklemiş lan. hiç çaktırmadan söyledi sfdsfs. bu arada yok sanırım benim anakartta kapatmanın yolu. fak saolasın guru bey gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 hee hep bunu bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 cuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ya kapatmanın yolu yok mu kharon? yani araştırdığıma göre ve mantığa göre yok sanırım. anakartta ayarı yok ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 o raid ekranında sana fbilmnenkaça basıp o ayar ekranına yönlendircek seni gerçi orda bu checki atla gibi bir seçenek olduğunu sanmıyorum raid yapılandırmayla ilgili genelde o ayarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Yok düz yok bu arada. Açılım falan beklemeyin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar