Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intel 3200 (P) mü AMD 64 3200+ mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim tercihim kesin bir nedeni olmadığı halde intel olurdu

intel amd kavgasına dönmesin diye ilgili yerleri ilgili işaretlerle vurguladım[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 09 Kasım 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
20" imac g5 1.8[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Mesaj tarihi:
amd alırdım...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
Dralnu, 09 Kasım 2004 17:03 tarihinde demiş ki:
20" imac g5 1.8

Bilgisayarım hazır ama, haftaya sipariş veriyorum, Urza ortaya AMD meselesi atıp kafamı karıştırdı :) Aşağıdaki donanıma ne önerirsiniz işlemci olarak şimdi(şu an amd li hali var 64 tavladığı için)

3200+ AMD CPU Athlon 64 (2000MHz, 1024 KB, S.754) Boxed
MB-AMD-ASUS K8N NForce3,AGP8X,D400,8XSes,Lan,S.ATA
2x 512 VITESTA DDR500
SEAGATE 200GB 7200RPM 8MB CACHE SERIAL ATA
Asus v9999 Gamer Edition
LG T910BU FLATRON
ASUS CRW-5232AS 52x32x52 (SİYAH)
ASUS 16X (SİYAH)
ASUS DRW-1604P 8,5 GB DVD YAZICI (SİYAH)
CREATIVE I-TRIUGE 3300 2.1
Chenbro Gaming Tower
Logitech MX 1000
Logitech Q TURKCE KLAVYE - NAVIGATOR ITOUCH[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Kasım 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Deliyle deli olunmaz sözü yalan.
O yüzden Urza'nın sözünden şaşmayın.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Mesaj tarihi:
Amd derim bende
Bu arada mouse Microsoft S+ARK olsun.Cok super mouse yapmıslar yaw.

[Bu mesaj Perkins tarafından 09 Kasım 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben sahsen ibook kuilandiktan sonra bi daha mac disinda bisey kullanmamayi dusundugumden direk imac dedim. hatta bu ayki macworld e bakarsak fx5200 le gelen ve tek eksigi bu olan imac in ekran karti da degistirilebiliyormus ..

kaparsin bi geforce 6800 ultra ddl, yine cosarsin oyunlarinda ..
imac g5 de 64bit. 4056 ytl su anda bilkomdaki fiyati 20" 1.8ghz olan high end modelinin. buna bi ekran karti bi de ram alsan senin kurdugun sistemin cok cok ustunde bi fiyata ulasmio sanirim ? hesaplamadim tabi bilmiorm ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Mesaj tarihi:
pci-express'li anakartlar geliyor, tam emin değilim de sen onları da bir soruştur istersen[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 09 Kasım 2004 17:20 tarihinde demiş ki:
Deliyle deli olunmaz sözü yalan.
O yüzden Urza'nın sözünden şaşmayın.

Nayır adamın aşmış makineyi yine gözümün önüne getirttin[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
said:
sanerixx, 09 Kasım 2004 20:18 tarihinde demiş ki:
pci-express'li anakartlar geliyor, tam emin değilim de sen onları da bir soruştur istersen

geliyomu..ohooo..geldide eskidi bile:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
p4 ve asus p800 board ile daha çok verim alırsın ancak alıcağın işlemcinin prescot olmasını tavsiye etmem onlar 0,09mm olduğu için transistörler birinine daha ço kyakın overclokta aşması zor bir ısınma sorunu doğuruyor.onun yerine 800Mhz FSB veren HT işemciler ver ve ancak o zaman taktığın 2 tane 500Mhz lik Ramlerin Dual performansını gözle görürüsün AMD li sistemlerde Dual ram açışış opert.da 3Dnow sistemi kullanıldığı için Dual pek farkettirmiyor kendini.Ayrıca 64Bit olayıda tamamen hikaye alıp windwos xp kurucaksın oda 32bit.Tamamen göz aldanması hiç bir anlamı yok.URZA arkadaşımızın yaptğı gibi .[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere

[Bu mesaj Sholver tarafından 10 Kasım 2004 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
64 bitlerin driverlari kaliteli firmalar tarafindan cikiyor,ama tabi daha betadir heralda cogu fakat bundan. saniyorum chip dergisinin 3 yada 4 ay onceki sayisinda 64 bit i test etmislerdi,64 bitli windows xp de matematik islemlerinde uber ama diger ugulamalarda fark edilmiyor fakat bundan sonra 64 bit yoneticek sadece beklemek lazim

[Bu mesaj Anason tarafından 10 Kasım 2004 09:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
asus board almazdim 64bit alirdim:)[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 10 Kasım 2004 12:14 tarihinde demiş ki:
Ayrıca Athlon 64 3200+ ddr500 desteklemiyormuş yazdığına göre mavi bilgisayarda. O zaman mantıksız zaten onu almam.

bende ki sistemde gayet guzel 550mhz calisiyor..
matik olarak zaten hic bir board 400mhz ustunu desteklemez sadece overclockla 400u gecersin. DDR da sinir 400 cunku ustune cikan urunler pro urunler:)[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
  • Yeni Oluştur...