Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 S.....in Gidin Bir ateş düşse şu kutucuğa Bölse dünyamı tam ortadan Bir yanında herşeyim Diğer yanda yalnız ben Çığır ya da Hapis Bağırmasana be kuş! Elbet biliyoruz biz de Biz mapusta hapis Sen dışarıda özgür Ya ne ettim ki ben? Ne diye hapis? Belki ben sustuğumdan Sense bağırdığından[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Edebi metinler sınavım vardı bugün. İyiki de vardı. Zamanı boş buldum, elime biraz kalem aldım ve tam da sevdiğim tarzda aklıma gelen sözcükleri sıraladım. Bir tane daha yazdım ki o biraz daha özel olduğu için ayrı başlık açasım geldi. Belki hitab ettiği kişi görür de okur diye...[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 umarım beklediğin olur yolcu..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar