Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apprentice-CNN Turk


bilkan

Öne çıkan mesajlar

Bugunlerde 5. bölümü yayınlanacak.Amerika'nın en zengin işadamlarından Donald Trump 250.000 dolar maaşla yanına alacagı çırağını seçiyor.Kızlar ver erkeklerden oluşan 8'er kişilik iki grup halinde yarışıyorlar.Her bölümde gruplara yapmaları gereken bir iş veriliyor.İlk bölümde limonata satmaları istendi, gruplar sokaga cıkıp insanlara limonata sattılar.Sonucta en fazla para kazanan grup yani kızlar kazandı.Üzülerek soyluyorum ki şu ana kadarki tüm bölümlerde kızlar kazandı, kaybeden gruptan her seferinde bir kişi elendigi icin erkekler 4 kişi kaldılar 8 kişilik kızlar grubu karşısında.
Limonata satışından sonraki görevler bir havayolu şirketinin reklamı, bazı ürünlerin pazarlık yapılarak en ucuz fiyata alışının yapılması ve Planet Hollywood isimli restoranın bir gecelik işletmesiydi.Kızlar görevlerin cogunu dişiliklerini kullanarak önde bitirdiler.Mesela limonata satarken bir limonata alana bir öpücük verdiler.En son görevde Donald Trump tarafından işlerinde fazla cinsellik kullandıkları icin uyarıldılar.
Bundan sonraki görev bit pazarında satış yapmak olacak, bakalım erkekler sayı bakımından zavallı görünmelerine ragmen şeytanın bacagını kırabilecekler mi?Yayın gün ve saatleri hakkında birşey soyleyemeyecegim , ben ara sıra tekrarlarını yakalayarak izleyebiliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugünkü bölümünde sanırım akıllanıp yapılması gerekeni yapmışlar , tabii biraz da zorunluluktan, kızlar ve erkekleri birleştirmişler, reklamlarından görüp anladığım kadarıyla.Saat 21.05 de yayınlanacak.Ne yazıkki yolculukta olacağım için izleyemeyeceğim, neyse tekrarını yakalarım artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi bi yahudi pislik var erkeklerde(yahudi lafını ırkçılık için değil adamın adını bilmediğin için söyliorum).. adam sürekli batırıo takımı arkadaşlarını satıo ve bi türlü atılmadı delircem..eğer o biinci oluosa deliririm..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...