Mithat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 50 btc diye bi tane var %3 falan ama çok seri olduğundan bir yararı olabilir. Milletin 20-50 arası gh var biz 100 mh ile falan girersek günde 1 cent falan kalır bize o hızla :D bence şuan mine düşünen arkadaşlar iyi donanım yoksa oyle 50mh 100 mh gibi hızlarla denememiz lazım gibi duruyor bana :D Benim aklımda daha çok 'click this ad and earn 0.003 btc ' falan diye 'watch this video and make 0.007 btc' şeklinde ki olayları incelemek var , en azından biraz para olsun bi bakalım nasıl bir yatırım türüne dönüşücek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 225 mhs kasıyor :D 50btc daha iyi evet hem mineri iyi hem fee az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mithat said: Benim aklımda daha çok 'click this ad and earn 0.003 btc ' falan diye 'watch this video and make 0.007 btc' şeklinde ki olayları incelemek var , en azından biraz para olsun bi bakalım nasıl bir yatırım türüne dönüşücek :D ornek link verebilir misin? incelemek maksatli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Daha bulmadım valla :D bulursam bakınıcam zaten , şimdilik işteyim , eve gidince hepsine bulaşıcam :D Şirkette ki bilgisayar Intel(R) HD Graphics diye geçiyo :D acaba bu kaç mhdir :D 0.3mh falan çıkabilir diye korkuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 var öyle sitelerde Litecoin var beyler para varsa 50-100 kağıt basın buna bu da artacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 67117--------------- 7,201.43 GH/s Abi bu nedir ya? Şaka mı yapıyolar hangi aletin nasıl olur ne şekilde ne yaparak naeas...da..as... Söyleyecek söz bulamadım , biz 50mh/s diyoruz herif yedibinikiyüzbirnoktakırküç gh/s. Bunun donanımsal açıklaması nedir , blue gene falan mı acaba bu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 cgminer'i GPU haricinde CPU kullanmasi icin nasil configure edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tamamnerd said: var öyle sitelerde Litecoin var beyler para varsa 50-100 kağıt basın buna bu da artacakbunu nerede nasil mine edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mithat said: 67117--------------- 7,201.43 GH/s Abi bu nedir ya? Şaka mı yapıyolar hangi aletin nasıl olur ne şekilde ne yaparak naeas...da..as... Söyleyecek söz bulamadım , biz 50mh/s diyoruz herif yedibinikiyüzbirnoktakırküç gh/s. Bunun donanımsal açıklaması nedir , blue gene falan mı acaba bu? :D botnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 litecoini baya arastirdim ve arada kaldim acikcasi, BTC ye kiyasla LTC daha yeni sistem ve BTC uzerine kurulmus aslinda, arkada calisan algoritma degismis vs vs... son 1 ayda rakamlar guzel yukselmis gibi duruyor ve difficulty su an icin dusuk... gelecek vaadedebilir gibi... siz ne dersiniz? BTC den vaz gecip LTC ye mi yonelmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Adamın yanında bildiğin sevimli kalmışız. 7000GH harbiden nedir ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 zgrw said: litecoini baya arastirdim ve arada kaldim acikcasi, BTC ye kiyasla LTC daha yeni sistem ve BTC uzerine kurulmus aslinda, arkada calisan algoritma degismis vs vs... son 1 ayda rakamlar guzel yukselmis gibi duruyor ve difficulty su an icin dusuk... gelecek vaadedebilir gibi... siz ne dersiniz? BTC den vaz gecip LTC ye mi yonelmeli? ben onu yapacağım,iyi bir pool varmı bildiğin? çünkü bu btc balonu patlarsa yerini o alıcak,şayet patlamaz isede sürekli artıyor çünkü bi nevi anonimiteyi arttırıyor,btcden ltcye çevirip sonra bidaha çevirmek o amaçla kullananlar var aynı şey üzerinde kurulu olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 litecoinin forumlarinda surayi buldum http://www.wemineltc.com/ yeni bir pool, anladigim kadariyla cok kalabalik olmamasi daha iyi poolarin ama henuz baglanamadim. cgminer'i tekrar derlemem gerekcek gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Understanding the mechanics and economics of Bitcoins - http://www.bruegel.org/nc/blog/detail/article/1069-blogs-review-understanding-the-mechanics-and-economics-of-bitcoins/#.UWVeWdprPmI şöyle bişi çıktı karşıma buraya da koyayım dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 zgrw said: litecoinin forumlarinda surayi buldum http://www.wemineltc.com/ yeni bir pool, anladigim kadariyla cok kalabalik olmamasi daha iyi poolarin ama henuz baglanamadim. cgminer'i tekrar derlemem gerekcek gibi gozukuyor. bendede hep connectingtemi ne takıldı o siteyi kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ben yarin falan kasarim o site icin, eger ayarlayabilirsem buraya tutorial olarak yazarim nasil olacagini (ancak ben linuxde calisiyorum, one gore yazarim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 winde olmadı hangi distro kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ubuntu 12.10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 okey bendede mint var dual bootta aynı sayılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 O 7000 için botnet hiç aklıma gelmemişti , tek gibi durduğundan tek sistemden sandım ona şaşırdım :D iyi iyi en azından o 7000 tek kişiye gitmiyo olabilir bunu bilmek bile rahatlatıyo baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 aslinda o 7000 tek hesapta yoplaniyor ama tek kisiye gidip gitmedigini bilemem tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yoo tek kisi/ufak grubun botnetiyse direk onlara gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 İşte ufak bir grup bile olsa tek bi adam almasın o kadar çok para :D tek kişi 'olmayabilir' derken ondan bahsedıyodum tek kişi olma ihtimali var sonuçta ortada ama 1000 kişi olma ihtimali de var , o ihtimal beni şuan huzurlu kılan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 adamlar 1000 kisi olsa bile kisi basina 7GH/s durer ki gene benim 20 katim adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ahahahah :D ki sanmıyorum ama tek kişi bile olabilir :D Adamın biri çok kral bu işi biliyodur atıyorum 2000-3000 bilgisayarı kontrolüne alır şu konuda elektrik parası falan hiç bir kuruş ödemeden 7k gh/s kasmıştır , tek başına kaç para kazanmış oluyor bu şekilde milletin üzerinden hesaplamak bile istemiyorum çok moralimi bozuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar