Ceti Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 evet arkadaşlar, tanıyanlar tanır beni daha önceden 60 dan fazla daoc box getirmişliğim hede hodo vs vs.. ben şimdi şöyle bir sistem kursam..... parayı yatırın , dekotu faxlayın veya scan edip mail atin. oyun release oldugu gün cd key iniz elinize gelsin. kaç kişi katılır bu olaya? normal oyun ücreti + 10 dollar olacak ve box lar 1 ay sonra teslim. ama cd key den account u actırıp en son beta versiyonu ile baglanabileceksiniz veya direk orginal cd lerden kopya dagıtırım. kimler istiyorsa el kaldırsın. ps: zaten 15 arkadaşım için bu işi yapıyorum neden şirketleşmeye geçmeyeyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bi dusuneyim kendimiz siparis etsek nasılsa kargo parası olcak onun yerine 10$ vermek olabilir aslında =) dusunmem lazım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 birde collector's edition getiriyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 düşünülebilir...[signature][hline]W3 VE W3:FT SATILIK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 +10'a kargo dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Güzel bir girişim ama onun yerine oyunda beraber olacağım 2-3 kişi ile birlikte CE sipariş vermeyi tercih ederim. En geç 1 hafta içinde oyun elimde olur.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar