Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Nasıl gıdılır arkadaslar oraya gelıcem bana yardımcı olcak bır arkadas varmı yada tarıf etcek sımdı orda kaybolmakta ıstemıyorum bana en kısa yolu acık sekılde tarıf edermısınız[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Harem'in oradan minibüs geçer Ataşehir'e giden.[signature][hline]the puritan one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ne otobusu gecer ne yazar ustunden olum ıstanbula ılk defa gelıcem nerden gecer ne yapırlı bır sey bılmıyom hatta bırı karsılasın gotursun benı :/[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Carrefour'a gitmeye gerek yok, Ataşehir'e giden minibüs var diye biliyorum?? Ben de yarın Kütahya'ya gidiyorum Llama, karşılayamam :) Minibüslerin camında falan yazar Üsküdar - Ataşehir, Harem - Ataşehir falan diye. Hatta minibüse bineceksin, şöföre bir Harem deyip 1 milyon TL vereceksin, oturacak yer yoksa dikileceksin, yaşlı vatandaşlarımıza yer vereceksin. Bir de "şunu uzatır mısın kardeş?" laflarına kendini hazırla :) [signature][hline]the puritan one [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 11 Kasım 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 e-5'ten gelirken carrefour'un arka tarafı (sol taraf) oluyor. taksi ile fazla tutmaz sanırım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 haremın cıkısına nasıl gıderım ? ya kaybolmam dımı ben oralarda[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bak otobüsten in, minibüslere nereden binerim diye sor birine.[signature][hline]the puritan one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: sirnaber, 11 Kasım 2004 20:50 tarihinde demiş ki: üzerinde ataşehir yazar işte yav kolay gayet, korkma bulursun, olmadı sorarsın binbir türlü yolu var gitmenin. bızı tartaklamasınlar orda bılmıyoruz dıye oyle cok oluyormus ıstanbuldada ondan tırsaklık var bıraz[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Sen yanlışlıkla Selamsıza girmede minibüse binecem diye.. Donuna kadar alırlar valla..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 boyle seyler demayın yahu[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yaw haremde hiçbirşey olmaz, selamsıza gitmek için de en ıssız gördüğün yoldan yaklaşık 700-800 metre yürümen lazım otobüsten inmeden muavine sor. "ateşehir minübüsleri nerde" de, gösterirler.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ne zaman gidiceksin ben karşılayabilirim belki?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 eheheheh :) Güzel topic :P[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Slat, 11 Kasım 2004 21:12 tarihinde demiş ki: ne zaman gidiceksin ben karşılayabilirim belki? 16 da bınıcem 00:00da sabah ordayım metro truzımle gelıcem atasegıre servıslerı yok anasını satayım yaa[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hangi gün peki yarın mı?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 16sı dıyorum ya kardıs ne zmana gelıyor kı hesapla ıste bende bılmıyrum :D[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Cık ben o zaman istanbul dışındayım.. Ama bu konuyu uplada biri seni karşılasın.. Karışıktır oralar çünkü.. Ayrıca üsküdar sakat semttir..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yaw çocuğu korkutmayın yalan yanlış bilgilerle. adam ne kadar yırtınırsa yırtınsın harem civarında sakata gelemez. yok 7 sene oralarda okumamış olsam birşeyler biliyorlardır belki diyecem de..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mum kardeşim kaç kere tinercilerle kapıştığımı, kovalandığımı, selamsız yokuşundan koyverip uçarcasına kaçtığımı bi süre sonra sayamadım.. Üsküdar geceleri cidden tehlikeli bir yer olabiliyor, tabi otogarın oralar falan temizde arkadaş yanlış biyere girebilir kazara.. O yüzden birisinin karşılamasında fayda var..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yaw ben de az kaçmadım selamsızlılardan, fakat ama lakin haremin oradan o yönde ve o kadar uzun yürürse bu ilahi adalettir ve hiçbirimiz engel olamayız. :D harem minibüsleri hemen iki adım ötede. hatta ters istikamette. atlayacak minibüse, sonra ataşehirin önünde inecek.. misler gibin. ;)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Slat, 11 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki: Mum kardeşim kaç kere tinercilerle kapıştığımı, kovalandığımı, selamsız yokuşundan koyverip uçarcasına kaçtığımı bi süre sonra sayamadım.. Üsküdar geceleri cidden tehlikeli bir yer olabiliyor, tabi otogarın oralar falan temizde arkadaş yanlış biyere girebilir kazara.. O yüzden birisinin karşılamasında fayda var.. yahu asker adamım ben bısey olmazda sabahın 8de kım benı cızmeye karsıma cıkıcak sadece dolandırıcılar cıkmasın taksı ıle gıderım paraya kıyarız ama bızı dolandırıp dolandırıp goturmesın oraya 1 vermek varken neden 2 verelım[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Eh doğru aslında sorup bulabilir yolu arkadaş.. Yaw mum kardeş aslında ikimiz üskürda buluşup elimize birer odun alıp şu selamsızı temizlicez.. Cillop gibi bir semt olur üsküdar tadına doyum olmaz yani :P.. Ne bileyim cadde gibi biyer olacak selamsız :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 taksi e-5'ten gideceği için bayağı para verirsin. en güzeli minibüs. ama o saatlerde dolu olabilir. (bu arada ilk mesajda saat 00:00 demişsin, şimdi 08:00 diyorsun)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 birer odunla zor temizlenir biraz :D gerçi sharky'i falan alırsak aiiii-kii-ddoo taktikleriyle birşeyler yapabilir de benim odun ile pek şansım olmaz :D hani şöyle bir mp5 + 5-6 şarjörle belki :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 11 Kasım 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 00da bınıcem 8de ordayım yazım hatasımı yaptım acaba[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar