Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul [ Harem'den Ataşehir'e]

Llama

Öne çıkan mesajlar

Carrefour'a gitmeye gerek yok, Ataşehir'e giden minibüs var diye biliyorum??

Ben de yarın Kütahya'ya gidiyorum Llama, karşılayamam :)
Minibüslerin camında falan yazar Üsküdar - Ataşehir, Harem - Ataşehir falan diye. Hatta minibüse bineceksin, şöföre bir Harem deyip 1 milyon TL vereceksin, oturacak yer yoksa dikileceksin, yaşlı vatandaşlarımıza yer vereceksin.
Bir de "şunu uzatır mısın kardeş?" laflarına kendini hazırla :)
[signature][hline]the puritan one

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 11 Kasım 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 11 Kasım 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
üzerinde ataşehir yazar işte yav kolay gayet, korkma bulursun, olmadı sorarsın binbir türlü yolu var gitmenin.

bızı tartaklamasınlar orda bılmıyoruz dıye oyle cok oluyormus ıstanbuldada ondan tırsaklık var bıraz[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Sosyal ağlarda paylaş

Mum kardeşim kaç kere tinercilerle kapıştığımı, kovalandığımı, selamsız yokuşundan koyverip uçarcasına kaçtığımı bi süre sonra sayamadım.. Üsküdar geceleri cidden tehlikeli bir yer olabiliyor, tabi otogarın oralar falan temizde arkadaş yanlış biyere girebilir kazara.. O yüzden birisinin karşılamasında fayda var..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben de az kaçmadım selamsızlılardan, fakat ama lakin haremin oradan o yönde ve o kadar uzun yürürse bu ilahi adalettir ve hiçbirimiz engel olamayız. :D

harem minibüsleri hemen iki adım ötede. hatta ters istikamette. atlayacak minibüse, sonra ataşehirin önünde inecek.. misler gibin. ;)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 11 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
Mum kardeşim kaç kere tinercilerle kapıştığımı, kovalandığımı, selamsız yokuşundan koyverip uçarcasına kaçtığımı bi süre sonra sayamadım.. Üsküdar geceleri cidden tehlikeli bir yer olabiliyor, tabi otogarın oralar falan temizde arkadaş yanlış biyere girebilir kazara.. O yüzden birisinin karşılamasında fayda var..

yahu asker adamım ben bısey olmazda
sabahın 8de kım benı cızmeye karsıma cıkıcak sadece dolandırıcılar cıkmasın taksı ıle gıderım paraya kıyarız ama bızı dolandırıp dolandırıp goturmesın oraya 1 vermek varken neden 2 verelım[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Sosyal ağlarda paylaş

Eh doğru aslında sorup bulabilir yolu arkadaş..

Yaw mum kardeş aslında ikimiz üskürda buluşup elimize birer odun alıp şu selamsızı temizlicez.. Cillop gibi bir semt olur üsküdar tadına doyum olmaz yani :P.. Ne bileyim cadde gibi biyer olacak selamsız :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

birer odunla zor temizlenir biraz :D

gerçi sharky'i falan alırsak aiiii-kii-ddoo taktikleriyle birşeyler yapabilir de benim odun ile pek şansım olmaz :D hani şöyle bir mp5 + 5-6 şarjörle belki :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 11 Kasım 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...