nedanko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Selamlar, Gumruk bakanligina email attim gerci ama belki bi yerden bilgisi olan vardir. Gemi ile esya yollayacagim kutu icerisinde. Giysiler ve bazi elektronik esyalarda var. Ev esyalari bunlar. Limandan teslim alirken gumruk sorunu yasar miyim? Faturalari vs yok bildigin ev esyasi kullanilmis. Gumruk islerini nasil halletmek gerekiyor? Ne sorunlar yasarim, odeme talep ederler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 eşyaların gideceği ülkenin gümrük mevzuatıyla ilgili değil mi bu olay ? Bizimkilerin pek yardım edebileceğini sanmıyorum tabi bilgi verebilirler ama asıl hangi ülkeye gidecekse oranın gümrüğünden bilgi alman daha sağlıklı olur. Ev eşyası gibi şeyler taşınırken o ülkede ikamet edeceğin yeri belirtmen yeterli sanırım. Muaf olman gerekir diye düşünüyorum vergilerden vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Turkiye'ye geliyo esyalar, tr kanunlari ne der bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 tr kanunlarını bilmem ama bence bi sakıncası yok gelsin eşyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Türkiye'ye geliyorsa ozaman http://www.gumrukticaret.gov.tr/altsayfa/icerik/77/113/naklihane.html Anladığım kadarıyla ikamet adresini belirttiğin sürece kullanılmış ev eşyalarını bedel ödemeden geçirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 aha bunu ariyodum cok sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar