imamizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yer: varil var kızılayda. tarih ve saat : 10 veya 11 kasım. kara veremedim. saat 18 civarı iyi gibi. açıklama : İlk gelenlere bira ısmarlarım. 4-5 kişi ideal. kalabalık oldumu verimli olmuyor. kız olmasın bide, kasmadan rahat ve keyifli bi sohbet olsun (erkekler hamamı vol2 olacak biliyorum da en azından bu şekilde kader değil tercih gibi görünsün.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi patide kiz varmiki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bira ısmarlayacaksan 10 kasım da 1 otobüsle geliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 zaten ankarada kızılaya heryerden 1 otobüsle geliniyo zaaaaaaaaa up up up. güncel gülleride görsün bu başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 imamizer said: yer: varil var kızılayda. tarih ve saat : 10 veya 11 kasım. kara veremedim. saat 18 civarı iyi gibi. açıklama : İlk gelenlere bira ısmarlarım. 4-5 kişi ideal. kalabalık oldumu verimli olmuyor. kız olmasın bide, kasmadan rahat ve keyifli bi sohbet olsun (erkekler hamamı vol2 olacak biliyorum da en azından bu şekilde kader değil tercih gibi görünsün.) yapalım bir ara buluşalım. larakyen de gelir. numanda gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar