Bursat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 GGCUP BetaKey (HoTS) Turnuvası No:25 http://www.youtube.com/watch?v=g1lAKxgBK3g Bu turnuvamıza her lig oyuncusu katılabilir.. İlk 32 oyuncu Beta Key kazanma hakkı kazanacak. Turnuvaya kayıt yaptıran ve dereceye giremeyen 8 oyuncu çekiliş ile HoTS Beta Key verilecek.Davetiye Kuralları Davetiyeler hesabında HoTS olmayan kullanıcılar için geçerli olacaktır. BetaKey davetiyesi kazanmaya hak kazanan oyuncular Real ID (Battle.net mail adresi)'lerini turnuva yöneticilerine vermek zorundadır. HoTS Beta keyiniz direk olarak hesabınıza Blizzard tarafından eklenecektir.Turnuva Tarihi 11 Kasım 2012 Pazar günü, saat: 18:00'da yapılacaktır. Son kayıt saati 18:00'dır. Yoklama (Checkin) işlemi 17:00 ve 18:00 arası yapılacaktır. 18:00'da tüm kayıtlar ve yoklama (checkin) 'lar durdurulacaktır. Katılan oyuncular turnuva akşamı B.NET GGcUp kanalında olmalıdır. Maçlar belirlenen fikstüre göre oynanacaktır. Kayıt Linki http://www.z33k.com/z/nqk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Cumartesiye alınmasının imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 maalesef ama kayıt olarak çekilişe de katıla bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Kayıt olsam check-in'imi yapsam fakat oynayamadan çekilişe de dahil olabiliyor muyuz ? (Evet halen key gelmedi üvey evlat mode on) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Bursat aga yine büyüklügünü gösterdin. Bende katilicam. Hafta sonunan kadar antreman yaparim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 seni istiyorum seele, üstünden geçeceğim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Yok hocam ben değil ekibin büyük çabası Kaan evet kayıt olman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yanlis tik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 huun said: seni istiyorum seele, üstünden geçeceğim senin. xunn'unu aliyorum haftasonu telefonlari kapatip kampa giriyoruz. Yükseklere oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 CcC Bursat Reyiz CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 count me in icinizden gecicem..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 İnşallah çekilişten key gelir.Betasızlıktan ciğerim soldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 GGCUP Hots Beta Key turnuvasına saatler kaldı! Kayıt: http://www.z33k.com/z/nqk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Serverdown? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Seele said: Serverdown? Now ServerUp! :D edit: yine uçtu edit: açtı açtı edit: gitti mi sanki edit: Allah be.... z33k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 GGCUP Beta Key turnuvasına yapılan yoğun ilgiden dolayı çekiliş ile verilecek olan 8 adet davetiyeyi 13'e çıkardık. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Turnuwa sadece Türk oyunculara özel diye yazıyor ama kayıt yaptıran ecnebi oyuncularda varda .Onlarla eşleşmemiz durumunda hükmen galip mi sayılcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 evet Türk bayrağı almış bazı yabancılarda olabilir adminlere soylersen konusup diskalifiye edeceklerdir. Eşleşme tablosu belirlenmeden once yabancı oyuncular çıkarılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 beta keyin dışında bir ödül var da ben mi göremiyorum, betası olan olmayan herkes girmiş, özellikle master tayfadan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 iste alip baskasina verecekler. bence olan girmese daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Yoklama açıldı arkadaşlar http://www.z33k.com/z/nqk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Direk key verilmeyecek zaten real id alınacak hesaplarına blizzard tarafından eklenecek turnuva sayfasında yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bana yine düşmeyecek yav. hiç şanlı değilim bu beta keyler konusunda. wings of liberty için de diablo 3 için de ne kadar tırmaladıysam key bulamamıştım. umarım bu sefer şansım kırılır da buradan bir key düşer. ama yine de umutsuzum. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 şans büyük arkadaşlar elendiniz çıkmadı mı? kurda çekildi çıkmadınız mı ? bitmedi facebook sayfamızdan da takip edin sorular sorulacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Canlı yayını gambit ve theo nun sunumuyla 18:00 da başlayacak! Canlı yayın adresi: www.elektrospor.com Yayını açamayan arkadaşlar lütfen DNS ayarlarınızı sıfırlayıp f5 yapınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar