Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hadi 4 gün sora görüşürüz ehe:) nerden çıktı lan şimdi demeyin annemler gidiyo bende gitmek zorundayım ülke dolaşma manyaa sanmayın yani[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 - Işınla beni ahmet (zıııvayyynnnn) - selametleeee :-p[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Selametle :D bayram heralde pragdasınız[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Ruby_DraGon, 11 Kasım 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Selametle :D bayram heralde pragdasınız yok bayramda pragda degıller bızı kandırıyor...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Chemical, 11 Kasım 2004 19:33 tarihinde demiş ki: hadi 4 gün sora görüşürüz oley be! :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Razu, 11 Kasım 2004 19:37 tarihinde demiş ki: said: Ruby_DraGon, 11 Kasım 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Selametle :D bayram heralde pragdasınız yok bayramda pragda degıller bızı kandırıyor... Yok artık bı sey demıyom kanmadım ama :=)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 möhaha yeni bi yer keşfetti eleman =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Eski çek cekstvk. yanın baş kenti :) Lol orada çok sağlam partiler oluyor bednen sölemesi ayrietten muzik adina en kaliteli krosanlarin oldu yer aramızda kalsın.. :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 2 hafta sonra da ben gidiyorum. Milli meseleler için ;)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Guzeldır baya oralar beyenıceksındır Iyı tatıller[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: PhalanX, 11 Kasım 2004 20:28 tarihinde demiş ki: c4 falan patlatmada orda uluslararası krize yol açma emi Chem :lol:[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ehah bende ıraq sandım basta :D dedim napacak orada bomba flnmı atacak ortayada sonra annadım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yannız az önce babma cüzdanı kaybetti 150 metrelik yolu elimde spotla aradım ayamta terlik bi cebimde demir cop evde çıktı yoruldum lan[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Mum_Chamber, 11 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 11 Kasım 2004 19:33 tarihinde demiş ki: hadi 4 gün sora görüşürüz oley be! :D Lol :lol:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Chemical, 11 Kasım 2004 20:53 tarihinde demiş ki: yannız az önce babma cüzdanı kaybetti 150 metrelik yolu elimde spotla aradım ayamta terlik bi cebimde demir cop evde çıktı yoruldum lan demir cop?napıcanki onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Chemical, 11 Kasım 2004 20:53 tarihinde demiş ki: yannız az önce babma cüzdanı kaybetti 150 metrelik yolu elimde spotla aradım ayamta terlik bi cebimde demir cop evde çıktı yoruldum lan şimdi alakaya maydonoz die buna denir:) iyi seyahatler hediye getir lan bana!! *!bencildir*[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 selametle:) bizim de almanya yolu öncesi öyle bir olay olduydu eheh. sonra hallettik:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar